Szép Napot Kedves Párok!
Adatlapom alapján ismerkednék!
Adatlapom alapján ismerkednék!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

szia.csak heteró és pest megyei érdekel.de köszi hogyb írtál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 12. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 12. vasárnap 15:51
Törölt felhasználó (4693170)

sziasztok en szivesen megismernelek titeket

Sziasztok. Rendszeres szexpartnerem keresem, de házibarát is lennék. Helyem van és kitöltött adatlapom is. Keressetek bizalommal.
Sziasztok !
Szombaton (2023.02.18.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.02.18.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok Budapesten dohany utcában helyem van.párokkal hölgyekkel ismerkednék.
30 êves 178cm 80kg vagyok.
Sziasztok Budapesten dohany utcában helyem van.párokkal hölgyekkel ismerkednék.
Szia!
Biztosan így van, csak az a pár
száz km ne lenne köztünk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 13. hétfő 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 13. hétfő 21:17
Biztosan így van, csak az a pár

Törölt felhasználó (44245)

Szia! A párom pontosan megfelelően neked

Sziasztok!
Párt keresek Borsod megyében.
Párt keresek Borsod megyében.
Szia! A párom pontosan megfelelően neked
(Ez egy válasz kandaul üzenetére (2023. 02. 11. szombat 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 07:25

Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Idősebb pár esetleg bisex pár házibarátja lennék.
50+os,kapcsolatban élő pasiként,szexpartnert keresek.
Hasonló korú vagy idősebb,lehetőleg kapcsolatban élő,duci nők előnyben.
Szimpátián alapuló,diszkrét,bonyodalmaktól mentes,rendszeres kapcsolatot keresek.
Válaszokat,privátban várom.
Hasonló korú vagy idősebb,lehetőleg kapcsolatban élő,duci nők előnyben.
Szimpátián alapuló,diszkrét,bonyodalmaktól mentes,rendszeres kapcsolatot keresek.
Válaszokat,privátban várom.
Sziasztok mi egy pár vagyunk pasit keresünk pénteki napra 14:00tol rá érünk minimum 18 cm intim méret legyen viber én fojtatnank
Komárom Esztergom megyében lennék házibarát. Imádok, és tudok is nyalni, és nem 2perc alatt sülök el! NEM VAGYOK KEZDŐ!
Ismerkednék párral! Dunaújváros és környéke!
Igényes pàr vagyunk, ismerkednénk Miskolc környékén..
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part vagy fiatal nem szoros nem macis pasit ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
sziasztok en szivesen megismernelek titeket
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 11. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 09:30
Törölt felhasználó (4697956)

sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.