Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
diszkrét szexre keresek hölgye vagy párt!
Utazni tudok!
diszkrét szexre keresek hölgye vagy párt!
Utazni tudok!
Sziasztok! Betöltetlen házibarát “állást” keresek!
Sziasztok. Ápolt igényes férfiként keresek házaspárt ,kellemes kikapcsolódásra.
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.
Sziasztok. Fiatal pár vagyok. Hármas, cuckold játékokhoz keresünk egy igényes jóképű pasit 36 éves korig. Akár hétvégére is
előny ha tudsz masszírozni
helyed legyen. Miskolc környéke
.

Sziasztok…. 20/6os intimmel,sportos testtel lennék házibarát,utazni tudok
Írj privát

Írj privát

Szia !
Ha 25 év alatti ,szép testű és farkú fiatal fiú vagy ...akkor téged keresünk magunk közé harmadiknak .
Egy kedves ,kellemes ,vidám ,laza pár .
Ha 25 év alatti ,szép testű és farkú fiatal fiú vagy ...akkor téged keresünk magunk közé harmadiknak .
Egy kedves ,kellemes ,vidám ,laza pár .
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!Rendszeres szexpartner keresek,valamint házibarát lennék !
Sziasztok! Keresuk a LEGNAGYOBB farku pasit házibaratnak!
Privatban jelentkezz!!!
Privatban jelentkezz!!!
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Sziasztok! Fiatal sportos, magas pasi vagyok extra nagy és vastag intimmel! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik, vagy kipróbálnák a nagy méretet!
Miskolcon várok most párokat
Házibarátkoznék egy kedves párral!Komolyan gondolom és megbízható vagyok!Írjatok ha mertek!
)
Diszkréció alap!

Diszkréció alap!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Szép Napot Kedves Párok!
Adatlapom alapján ismerkednék!
Adatlapom alapján ismerkednék!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

szia.csak heteró és pest megyei érdekel.de köszi hogyb írtál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 12. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 12. vasárnap 15:51
Törölt felhasználó (4693170)

sziasztok en szivesen megismernelek titeket