Kalandot keresek Szabolcsban, Hajdú biharban. Tömegközlekedéssel tudok utazni, helyem nincs.Akár napközben is, írjon akit érdekel.
Sziasztok
Én régóta szeretnék egy házibarátot hetero alapon itt szolnokról vagy közelről. Korunkbeli vagy idősebbet. Ha egyedülálló az még jobb sőt ha helye is van az is. mi 55 59 éves házaspár
Én régóta szeretnék egy házibarátot hetero alapon itt szolnokról vagy közelről. Korunkbeli vagy idősebbet. Ha egyedülálló az még jobb sőt ha helye is van az is. mi 55 59 éves házaspár
sziasztok
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok 37/43 éves pár vagyunk. Csütörtök nap közbe keresünk egy masszőr pasit pasikat jó mérettel. Helyünk nincs hosszabb távra keresünk. Gödöllőn van egy motel akár ott is talizhatunk. Utazni tudunk vibered legyen
sziasztok. nagy farkú házibarátja lennék 50 -es házaspárnak .
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Keresnénk pesten egy sportos harmincas hetero srácot nagy potenciával vastag intim mérettel, aki tudná fogadni feleségemet heti/kétheti alkalmi rendszerességgel délutánonként.
A többit privátban egyeztessük!
A többit privátban egyeztessük!
Extrém kövér,200 kg körüli hölgy házibarátja lennék. Minden vágyát teljesíteném egy ekkora nőnek!
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok,
Cuckoldra keresek párokat, férfi biszex ok, de csak pároknál. Ha érdekel privát üzenetben jelezd.
Tamás
Cuckoldra keresek párokat, férfi biszex ok, de csak pároknál. Ha érdekel privát üzenetben jelezd.
Tamás
Sopronban ismerkednék intelligens párral, rendszeres kapcsolatra. Szívesen lennék házibarátotok, szexuális játékszeretek. (Privi levélben válaszoljatok!)
Szolnok környékén csatlakoznék párhoz!
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Sziasztok Házibarátot keresünk Kritériumok Ápolt külső, intelligencia, tisztelettudás na és jó potenciál.
Jó ha búvóhellyel rendelkezel Pm ben keress Pusz
Jó ha búvóhellyel rendelkezel Pm ben keress Pusz
Jó reggelt.
Adatlapom szerint keresek partnert/partnereket.
Adatlapom szerint keresek partnert/partnereket.

Üdvözlök mindenkit!
Szívesen ismerkednék Hölgyel,Párral akár csak beszélgetés akár örömszerzés céljából!
Szívesen ismerkednék Hölgyel,Párral akár csak beszélgetés akár örömszerzés céljából!
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.