Jó reggelt mindenkinek
Adatlapom szerint keresnék partnert/partnereket.
Adatlapomon ha szimpatikus akkor gond nem lehet.
Írjatok bátran.
Üdv.
Albert
Írjatok bátran.

Üdv.
Albert
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Hello!
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és tőbbesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és tőbbesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
szia ma valaki sz sz beregből ???
Nem független, értelmiségi pasiként, hölgyet, párt keresek hetero alapon. Képet láthatsz rólam!
karhogy messze vagytok szivesen megismernelek titeket van viber is
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2023. 05. 05. péntek 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt játékokhoz !

Sziasztok! Hölgyet keresnék, akinek lenne kedve most, vagy kora délután motorozni egyet egy sportmotorral! Suzuki Hayabusa…. Persze megállhatunk pihenni is közben

Sziasztok. Szabolcs megyei pár házibarátja lennék sok szabadidővel.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.

Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt játékokhoz !
Felnőtt játékokhoz !

45 éves férfi vagyok szegedi párost keresek sok minden belefér nagyon kedves vagyok ,és lehet velem beszélgetni is
Jó napot mindenkinek
Írjatok bátran.
Üdv.
Albert
Írjatok bátran.

Üdv.
Albert
Sziasztok. Nagy ,kitartó szerszámmal keresek hetero házaspárt. Kor és alkat mellékes. Ápoltság ,igényesség fontos!!!
2,3,7,13,19,20 kerületek
2,3,7,13,19,20 kerületek
ma nyiregyháza kőrnyékéről valaki ???
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak a aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar. Köszönöm.
Pàrként keresünk fiatal kedves fiút,Miskolc, Barcika környékén