sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keressünk lányos játékokra ma estére helyünk van pártól se zárkozunk el.
Sziasztok. Budapest és környékén Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Párok esetleg Pest megye ?Igényes sportos jól tejelő kan keres privi !
50 es házaspár házibarátja lennék.
Adatlapunk alapján keresgélünk.
Ha magatokra ismernétek akkor várjuk privátban a leveleket....
Ha magatokra ismernétek akkor várjuk privátban a leveleket....
Sziasztok.
28 eves urkent csatlakotnek parhoz ,hetero alapon. Budapest es vonzaskorzet.
Nagy intimmel.
Erettebb parok megkeresésének örülnék. Nagy cicik előny..
28 eves urkent csatlakotnek parhoz ,hetero alapon. Budapest es vonzaskorzet.
Nagy intimmel.
Erettebb parok megkeresésének örülnék. Nagy cicik előny..
Veszprémben kiverném valakinek de csak viszonzás nélkül

Ma este T.bánya?? 58 éves pár.
60 körüli pár Budapesten? Helyem van
50 es házaspár házibarátja lennék hosszabb távra.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!! ()(pisi szex is ok!!////
Sziasztok.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék mint házibarát, akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném. Igény esetén mindezt hagynám is... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék mint házibarát, akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném. Igény esetén mindezt hagynám is... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek.
.Debrecenbe !!40 éves 20+farokkal keresek nőt párt. .Helyem van utazni is tudok.
Sziasztok, párhoz csatlakoznék Vas Zala megyébe kellemes időtöltéshez izgatja a fantáziám a kukkolás. Kedves diszkrét pasi vagyok
Igényes párt keresek hármasra, illetve szívesen lennék ilyen pár házibarátja.
30 éves sportos srác vagyok átlagos méretű (17cm) de szép farokkal. Egyedül lakom a 9. kerületben.
30 éves sportos srác vagyok átlagos méretű (17cm) de szép farokkal. Egyedül lakom a 9. kerületben.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
50 es házaspár házibarátja lennék ,hosszú távon.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,házibarát ‘állást’ keres…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,házibarát ‘állást’ keres…

Moto
Soproniakkal ismerkednék... akár hosszabb erotikus barátságra...