Párral ismerkednék. Intenzív, kitartó, többlövetű, a személytelen szexet nem kedvelő egyedülálló fiú vagyok. Egyedül is élek és mobilis is. Írjatok ha tudok bármiben segíteni

Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Párom kényeztetésére keresünk megbizható, ápolt férfit.
Párom kényeztetésére keresünk megbizható, ápolt férfit.
Búvóhelyem van BP. 7.ker-ben
Sziasztok lányok, párok jelentkezését várom akik nyitottak közvetlenek és elvennék a szüzességem nudizmusbol .nagyon szívesen meztelenkednék egy szép parton (pl: D1)egy kellemes társaságban.
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Lenne itt olyan kaposvári házaspár, akiknél a hölgynek kellene még egy fasz a puncijába? Helyetek legyen!
Sziasztok. Házibarátkodnék kellemes, szolíd párral Budapesten vagy max 100km környezetében. Utazni tudok. Írj privát.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..

Sziasztok
Balatoni házibarát lennék igényes szimpatikus párnál
Balatoni házibarát lennék igényes szimpatikus párnál

Sok sikert kívánok. Őszintén.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 00:45

Sziasztok Adatlapunk szerint keresünk pasit az elkövetkező két napra Ha összejön hosszabb távra Gondold meg írsz e , mert az utolsó pillanatban nem érek rá faszfejeket nem keressük Sajnos sok a negatív tapasztalat
Egy kedves pár házibarátja lennék!Komolyan gondolom és valós vagyok!Legyetek ti is hasonlóak!
Sziasztok. Szabolcs megyei párt keresek.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok.
Hölgyeket, párokat keresek Budapesten.
Helyem van.
30 èves 178cm 80kg vagyok
Üzenet módosítása
Hölgyeket, párokat keresek Budapesten.
Helyem van.
30 èves 178cm 80kg vagyok
Üzenet módosítása
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok, fiatal házibarátot keresünk(max 25 éves korig!) feleségem közös kényeztetésére! Ha valaki csak egyből dugni akar, az rossz helyen jár!!! Zala, Vas megye.
Sziasztok Adatlapunk szerint keresünk pasit az elkövetkező két napra Ha összejön hosszabb távra Gondold meg írsz e , mert az utolsó pillanatban nem érek rá faszfejeket nem keressük Sajnos sok a negatív tapasztalat
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni.