Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok. Jövő hétre hétfő, kedd, szerda délután és este rá érek ,helyem is van gödöllőn. De utazni is tudok.
Keresek lányt, párt lehet bibpàr is.
Szexben nem sok mindent szeretek.
Nem a kor és alkat a lényeg hanem hogy élvezzük egymás társaságát.
Üdv Tamás.
Keresek lányt, párt lehet bibpàr is.
Szexben nem sok mindent szeretek.
Nem a kor és alkat a lényeg hanem hogy élvezzük egymás társaságát.
Üdv Tamás.
Üdv! Egész hétvégén ráérnék! Ha van pár, vagy igazi NAGYSEGGŰ NŐŐŐŐŐ, aki/kik tényleg komolyan gondolja/ják és hölgytagja szereti a kopasz tetovált "rosszfiús" kinézetű, Hetero Férfiakat azok ne fogják vissza magukat!
Pároknál,hölgyeknél nyaló szolga státuszt be töltenék. Ápolt igényes pasiként.
50-es párként keresünk sportos, bi pasit, vagy párt a korosztályunkból Szentendrén ...csak fényképpel!
Kisméretű, borotvált farok előny!
Írj!!!
Kisméretű, borotvált farok előny!
Írj!!!
Kaposváron házibarát lennék olyan párnál, akik egy vastagfaszú pasit akarnak. Hely kell. Havonta vagy max másfél havonta szeretném.
Helyes, magas, kellemes méretű (20/6) srác vagyok.
Szívesen csatlakoznék párhoz szombat estére.
Ha küldtök telszámot vagy viber elérhetőséget, továbbléphetünk. Természetesen én is küldök, ha írtok levelet.
Üdv:
Peti
Szívesen csatlakoznék párhoz szombat estére.
Ha küldtök telszámot vagy viber elérhetőséget, továbbléphetünk. Természetesen én is küldök, ha írtok levelet.
Üdv:
Peti
Házibarátja lennék extrém kövér,nehezen mozgó hölgynek. Minden érdekel,ami ekkora nővel kapcsolatos. Sportos,intelligens férfi vagyok,a hatalmas nők rajongója.
Extra nagyfarku pasit keresunk csinos 150/60/24 DD mell baratnommel
Nyiregyhazan
Cuckold , creampie
Nyiregyhazan
Cuckold , creampie
Extra nagyfarku pasit keresunk csinos 150/60/24 DD mell baratnommel
Nyiregyhazan
Cuckold , creampie
Nyiregyhazan
Cuckold , creampie
Ma estére Veszprémben pasi akinek kiverhetem? Írj bátran

Sziasztok. Házibarátpózicióra jelentkezem ,. Ápolt ,kultórált ,nagy szerszámmal kényeztetném a feleséged.
Szombat este csatlakoznék egy párhoz Csongrád megyében. Ápolt, diszkrét vágyakkal teli férfi vagyok.
Üzenet ,email ,viber.
Üzenet ,email ,viber.
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal!

Sziasztok,szexi szem bekötös persze a hölgy részére
szexi játékokhoz keresek párt!!!intelligens,ápolt,diszkrét férfiként!!!!!!az adatlapomon a fotók valósak.

Sziasztok.szeretnék jelentkezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 06:56
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Üresedés miatt kiadó házibarát " állás" kitartás-keménység-kellemes méret-tapasztalat alkalmaszkódás feltétel.
A munka kellemes mondhatni élvezetes , ennél már csak a fizetés --- ami helybeni és azonnali --- jobb .
A munka kellemes mondhatni élvezetes , ennél már csak a fizetés --- ami helybeni és azonnali --- jobb .
Szép jó napot mindenkinek.
Megpróbálom megint hátha.
Igérgetők kíméljenek.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
Írj levelet.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Megpróbálom megint hátha.
Igérgetők kíméljenek.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
Írj levelet.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem, párokhoz is csatlakoznék, akár házibarát jellegű kapcsolatra. Helyem van
150/60/23 DDmell csinos baratnommel keresünk kondis nagyon izmos ferfit hosszutavra!
Normalis intelligens valoban igényes pasit várunk
Normalis intelligens valoban igényes pasit várunk
Sziasztok
Párt , Lányt keresek Budapest és környékén.
Legtöbbször napközben érek rá.
Párt , Lányt keresek Budapest és környékén.
Legtöbbször napközben érek rá.