Csongrád,Békés megye részről keresünk egyedülálló,utazni tudó 40 körüli férfit kb 18 cm intimmel.Masszirozás tudás jó lenne

Házibaràt. Igen az lennék. Aki megmasziroz ha fáj valahol. Elmegy veled bevásárolni. Aki megszerrel mindent amire megkèred. Aki a pár része és a hölgy anyuka játékszere a férje előtt S használja kedvére. Aki hétvégente grillez veletek. Én lennék az aki a házibaràt. Házibaràt már csak párt keres.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne…

Moto
Kaposvári elhanyagolt hölgyek? Kanos férfit? Esetleg párok?
Hely kell. Részletek privin!
Hely kell. Részletek privin!
Sziasztok, szia.
Sziasztok! Holnap párt, hölgyet keresek Borsod megyéből.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Szentendrei 50-es pár sportos, 40-es, 50-es, bi pasit keres!
....fényképpel
sziasztok ma csütörtök estére vagy holnap péntek estére keresnék párt vagy lányt csak simogatásra punci farok simi esetleg hölgyre ráélvezésre, szex nélkül! utazni tudok várom párok vagy hölgyek leveleit
Kizárolag a feleségem örömére keresünk egy beszálló férfit a következő hétvége péntek vagy szombat éjjelre, maximális diszkréció mellett.
Privátban várjuk a jelentkezőket, erősen szelektálunk, ezt vedd figyelembe
Privátban várjuk a jelentkezőket, erősen szelektálunk, ezt vedd figyelembe
Kedves párt kényeztetnék.
Diszkrét, ápolt Kecskeméti pasikén csatlakoznék párokhoz kellemes kalandra
Csongrád,Békés,Bács megye részről keresünk egyedülálló,utazni tudó 40 körüli férfit kb 18 cm intimmel.Masszirozás tudás jó lenne
sziasztok ma péntek estére keresnék párt vagy lányt csak simogatásra punci farok simi esetleg hölgyre ráélvezésre, szex nélkül! (ha van szimpátia és szeretne akkor esetleg orál) utazni tudok várom párok vagy hölgyek leveleit Nógrád-pestmegye-budapset esetleg esztergom
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek

Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Hello! Borsodban keresünk pasit házibarátnak. 40es pár vagyunk csak az írjon aki komolyan is gondolja! Adatlap szerint! Sok sikert mindenkinek.
Csinos hölgytagú pár akit érdekelne esetleg masszírozni tudó ( okleveles masszőrivel ) férfi kizárólag kölcsönös személyes szimpátia alapon akár hosszabb távon is?
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.