Van az három is.....
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2023. 10. 03. kedd 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt az egy főre jutó fogyatékosok száma legalább kettő....
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Üdv.: P.
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Üdv.: P.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
sziasztok kedd vagy csütörtök estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Fejér -Veszprém ,párhoz csatlakoznék,hetero alapon.
3-as szexkapcsolatra vagy cuckold szexre keresek párt, kizárólag hetero alapon!
Budapesten 23 cm es mérettel házi barát lennék ,heteró alapon
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

üdvözletem
Zalaegerszegen vágyakozom arra ,hogy engedelmesekedjek személyesen,kiszolgálhassak.
a szolgálatom mindenre kiterjedő kell,hogy legyen,amire parancsot kapok
Zalaegerszegen vágyakozom arra ,hogy engedelmesekedjek személyesen,kiszolgálhassak.
a szolgálatom mindenre kiterjedő kell,hogy legyen,amire parancsot kapok
független vagy ? búvóhelyed?
(Ez egy válasz freeszex3 üzenetére (2023. 10. 02. hétfő 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
Most szombaton (2023.10.07.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2023.10.07.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Holnapra (Kedd) keresek Tata, Tatabánya, Komárom és környékén nap közbeni heteró kikapcsolódási lehetőséget...
Pestmegyei pár levelét várom akik komolyan is gondolják!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Esztergom környéki párokkal ismerkednék.
Sziasztok.Párhoz csatlakoznék!
Irj privátba.
Irj privátba.

Nagy szerszámmal házibarát lennék.
sziasztok hétfő vagy kedd estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal!