Ilyenkor bánom hogy nem nőtt nagyobbra a farkam

Sziasztok.Párhoz csatlakoznék.
Szép Napot,valós,jó fej pár partnere lennék rendszeres randikon.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Itt Ildi és Ati!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!
...és el tudsz olykor utazni velünk 1-2 napra is!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!
...és el tudsz olykor utazni velünk 1-2 napra is!
sziasztok csütörtök vagy péntek estére keresek hölgyet vagy párt simogatásra ,masszázsra,farokverésre esetleg orálra vagy akár szexre pest és nógrád megye
Budapest vonzáskörzetében egy kedves párt keresek , hármas élmények megéléséhez, azon belül is fantáziadús aktusokhoz.
Adatlapomon minden fontos ott van! Nagyon szívesen várom az esetleges megkereséseket.
Adatlapomon minden fontos ott van! Nagyon szívesen várom az esetleges megkereséseket.

Sziasztok én benne lenék
(Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 07:55

Házibarátot keresünk a közelünkből, rendszeresre .................
Sziasztok!
Keresem hölgy vagy pár hölgy tagjának társaságát, elsősorban Borsod megye és környékéről. 24 éves miskolci srác vagyok.
Keresem hölgy vagy pár hölgy tagjának társaságát, elsősorban Borsod megye és környékéről. 24 éves miskolci srác vagyok.

48 éves ápolt, jókedvű, nyitott perverz bi pasi vagyok!Egyaránt szeretem a puncit és a faszt is! Imádom a spermát adni-kapni! Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra aki ezt elfogadja!Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb Bennem partnerre találsz!!! Párok társaságát is keresném, bi házibarát kapcsolatra! Csoportok megkeresését is szívesen várom! Inkább tartós , hosszútávú kapcsolatot keresek, de a kalandok sincsenek ellenemre! Kevés tabut ismerek! Szabadidős szex nélküli programokra is nyitott vagyok! Nudi, szaunázás, wellness stb Mobilis vagyok,utazás nem gond!
Sziasztok párt keresnék hosszabb távra persze aki komolyan gondolja a többit privátban.
de vannak
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 25. szerda 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 15:42
Törölt felhasználó (4500742)

Nahát, hogy nincs itt egy Budapesti, vagy pestmegyei pár sem?
Nahát, hogy nincs itt egy Budapesti, vagy pestmegyei pár sem?
Sziasztok szívesen megismernélek titeket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 24. kedd 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 19:12
Törölt felhasználó (1254372)

Pár keres Bp-n 7 kerbe házi barátot, mi 60/ 64 évesek vagyunk 45 éveskortól.
Kár ,hogy csak 50 -ig de sok sikert neked ..
(Ez egy válasz neworld üzenetére (2023. 10. 24. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Házibarátot keresünk a közelünkből, rendszeresre .................
Szép reggelt !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 25. szerda 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 07:15
Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Hosszútávra keresünk egy intelligens, igényes férfit hàzibarátnak! Az adatlapunkon minden információ le van írva!
Sziasztok! Itt Ildi és Ati!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted! ...és el tudsz olykor utazni velünk 1-2 napra is!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted! ...és el tudsz olykor utazni velünk 1-2 napra is!
Sziasztok! Hosszútávra keresünk egy intelligens, igényes férfit hàzibarátnak! Az adatlapunkon minden információ le van írva!