Sziasztok.Pár házibarátja lennék hosszabb távon.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok !
Ma kora délután budapesti heteró pár játszótársa lennék!
Az átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem..
Ma kora délután budapesti heteró pár játszótársa lennék!
Az átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem..
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Hali. Szigetszentmiklós pár vagyunk. Férfias pasit keresünk hosszú távra baráti/ sex kapcsolatra! Ismerkedjünk
Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
Sziasztok! Pár keres házibarátot hosszab távra adatlap szerint! Csak az írjon majd aki komolyan is gondolja! Legyen szép napotok.
Pár hàzibaratja lennék diszkréten. Minden megoldás érdekel.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok ma vagy holnap csatlakoznék párhoz, nőhöz Kaposvár 100km-es körzetébe, 32 éves minden jóra nyitott pasi vagyokml, csak olyan írjon aki valóban találkozna is.

Idős teltkarcsú nagy mellű nem borotvált Hőlgyeket keresek,esetleg pár is,fogadni tudj a többit privátba...
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Pároknál ha kell mindkét fél örömére házibarátként teljesíteném vágyaitokat !
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
Kaposvári szexmániás vastag szerszámú de nemfüggetlen férfiként, párok, házaspádok hölgyek házibarátja lennék! Privire írjatok.
Parnal hazibarat lennek
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Sexmániás extra potens keményfarkú srácot keresünk
CUCKOLDRA
Extra nagymellű 150/50/24 barátnőm mellè
Nyiregyházit vagy utazni tudj.
20cm feletti méret előny és ha nem 2 perces vagy
CUCKOLDRA
Extra nagymellű 150/50/24 barátnőm mellè
Nyiregyházit vagy utazni tudj.
20cm feletti méret előny és ha nem 2 perces vagy
Sziasztok.Ma estére 20:00 után keresek olyan párt ahol mind a női mind a férfi tagot orálisan kielégíthetem.
Nagy lógósabb cickók,teltebb formák,ápolt vastag farok előnyben.
40 es ,ápolt,illemtudó,normális pasi vagyok. Utazni tudok.
Elsősorban Bp,illetve Dél- buda.
Nem levelezgetni szeretnék. Telefonszámcsere ok.
Nagy lógósabb cickók,teltebb formák,ápolt vastag farok előnyben.
40 es ,ápolt,illemtudó,normális pasi vagyok. Utazni tudok.
Elsősorban Bp,illetve Dél- buda.
Nem levelezgetni szeretnék. Telefonszámcsere ok.
Sziasztok.Párral ismerkednék!