Sziasztok. Idősebb Párral ismerkednék!!!
Sziasztok! Most szombat estére keresünk egy srácot harmadiknak. Helyünk van Sümeg mellett. Hölgytagunk imád szopizni és szereti, ha kitartó a partner ...
Sziasztok. Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Esztergom környéki párral ismerkednék.
Tatabányán és környékén állandó játszópartnert keresek max.50éves pár személyében...Minden jóra nyitott vagyok.Megbeszélés kérdése minden!!!
Üresedés miatt kiadó házibarát állás ,elvárások : kitartás , tapasztalat , kellemes méret , diszkréció , A meló teljes oda adást kíván emellett kellemes ha azzá teszed . Fizetés azonnal és természetben ....
Szivesen lennék egy párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 36 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Megkeresést előre is köszönöm.
Jó és sikeres keresést mindenkinek
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Megkeresést előre is köszönöm.
Jó és sikeres keresést mindenkinek
Házibarátja lennék 200 kg feletti hölgynek. Minden vágyát teljesíteném, mindenben segíteném,ha szükséges. Extrém kövér nőkért rajongó férfi vagyok.
Ma este párt fogadnék Budapesten a III. kerületben hetero alapon . 44 éves igényes négyméretű Férfi vagyok..
Privátban írjatok.
Privátban írjatok.

Sziasztok,nyíregyháza környékén lennék 40-50- es pár,diszkrét házibarátja.
Sziasztok! 23 éves, sportos, budapesti srác csatlakozna párokhoz, illetve hölgyekhez, akiknek jol esne egy erotikus masszázs, vagy egy SOS orál kielégítés.
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
35/36 éves párként keressük szombat (dec. 2.) estére jó megjelenésű, fiatal (20-30 év közötti) alkalmi férfi partnerünket esztergomi wellnesshétvégénk feldobására. "Klasszikus" hármas és cuckold dolgok érdekelnének bennünket. Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem "ottalvós" alapon, hanem csak egy párórás látogatás erejéig keressük a partnerünket.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok. Ìrj privàtban.
(Ez egy válasz Picurka50 üzenetére (2023. 11. 25. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 25. szombat 10:34

Veszprémben keresünk ápolt potens férfiakat. 50-es pár vagyunk.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,PÁRRAL ismerkedne
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,PÁRRAL ismerkedne

Moto
hiányoznak az érett, telt, kerek csöcsök(et szopni) ...és abba nem hagyni

Kaposvárról keres valaki kanos nyitott férfit diszkréten?
Helyetek legyen! Nyitott vagyok mindenre! Privire írjatok! Puszi!
Helyetek legyen! Nyitott vagyok mindenre! Privire írjatok! Puszi!