Extrém kövér, 200 kg feletti hölgy házibarátja lennék. Bármit megtennék egy ekkora nőért, minden kívánságát teljesíteném. Intelligens, mobil férfi vagyok.
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
sziasztok. Rotterdamban keresek olyan hölgyet aki szeretné kipróbálni két férfival.
sziasztok. Rotterdamban keresek olyan hölgyet aki szeretné kipróbálni két férfival.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok párral ismerkednék hétvégén akár,hosszabb távon is kellemes hétvégék eltöltésére csak is komoly, határozott pár levelét várom akik tudják mit szeretnétek a többit privátban. Szép napot kívánok mindenkinek!
Hi
(Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2023. 12. 01. péntek 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 01. péntek 09:37

Sziasztok
Most szombaton estère keresünk fiút fiúkat 18-40 èv között Budapesten.Tulsujos szörös emberek ne írjanak tiltjuk őket azonnal.Budapesten van lakás . Csak olyanok írjanak akik rá is èrnek !
Vibered legyen .
Most szombaton estère keresünk fiút fiúkat 18-40 èv között Budapesten.Tulsujos szörös emberek ne írjanak tiltjuk őket azonnal.Budapesten van lakás . Csak olyanok írjanak akik rá is èrnek !
Vibered legyen .
Szia.29 eves sportos diszkret pași,beszallnek!
(Ez egy válasz diceman40 üzenetére (2023. 11. 21. kedd 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 17:50

Debrecen környékén Békéscsabáig, házibarat, vagy csak kalanad is, enyhébb bi is szóba jöhet hármasban.
Sziasztok MA estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szex nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Sziasztok
Vibered legyen .
Vibered legyen .
Sziasztok titkos partnerem mellé, alkalmazkodó középkorú problémamentes férfit keresek.
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szivesen lennék egy párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 36 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Megkeresést előre is köszönöm.
Jó és sikeres keresést mindenkinek
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Megkeresést előre is köszönöm.
Jó és sikeres keresést mindenkinek
Balaton déli partján 28 éves korig fiú?
Sziasztok szombat estére keresünk fiút max 30 èves kor ig Budapesten helyük van.
Kizárólag heteró alapon!
Kizárólag heteró alapon!
Sziasztok holnap péntek estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szey nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Soproni partnereket keresnék.
Házibarátot keresünk a közelünkből, ( Paks, Dunaföldvár, Solt, stb........ ) 35-50-év közötti pasit rendszeresre...
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!