Sziasztok !
Budapesten ,heteró párral ismerkednék!
Dugasd, cumiztasd a nejed egy 23 cm-es cerkával !
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Sziasztok, Péntek (01.26) vagy szombat (01.27) napközbenre keresnénk izgalmas programot!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal akit izgatna +2pasi...
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal akit izgatna +2pasi...
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Szia engem érdekelne írsz e-mail címet
(Ez egy válasz TuTiSa0990 üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 22. hétfő 06:38

Sziasztok párok!
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek.
T.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
T.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma hétfői napra reggeltől estig bármikor jó (01.22) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-masszíroznék
Sziasztok. Esztergom környèki párokkal, lányokkal ismerkednék
Sziasztok párok!
T.
T.
Sziasztok.
Diszkrét pár barátja lennék.
Diszkrét pár barátja lennék.
Szia! Főleg szex-baráti kapcsolatok kiépítése a célom.
Elsősorban de nem feltétel, a fiatalabb korosztályból keresek egy kezdő, perverz, extraperverz lányt akivel a titkos baráti körünket válogatnánk. Jó ha nyitott vagy a lányokra, hármasra, gangbang-re.Ha úgy gondolod ideje lerakni a telót és a valóságban is szeretnél most már élvezkedni, írj.
Nem lenne baj ha nem az a durr bele típus lennél, hanem az aki időt szán arra hogy meg ismerjük egymást, egymás vágyait. Fotót kérek és adok is olyat amilyet kérsz.
Főleg helyben keresek de ha utazóképes vagy akkor nincs probléma.
Velem lehet beszélgetni is, kb mindenről mert igen magas információ éhséggel élek, így széles skálán mozog a kommunikációm. Művészet kedvelő és művészkedő vagyok.
Ezt a világot tele tömték gátlásokkal és ítélkezéssel, de mivel ez rám nem hatott, megélem az emberi lét örömeit.
Maximális diszkréciómra számíthatasz!
Intelligens perverz vagyok, ezt is várom!
Ha szimpatizálsz ezzel a kis bemutatkozóval, írj és lesz ami lesz.
Homokos, bi pasik ne!
Elsősorban de nem feltétel, a fiatalabb korosztályból keresek egy kezdő, perverz, extraperverz lányt akivel a titkos baráti körünket válogatnánk. Jó ha nyitott vagy a lányokra, hármasra, gangbang-re.Ha úgy gondolod ideje lerakni a telót és a valóságban is szeretnél most már élvezkedni, írj.
Nem lenne baj ha nem az a durr bele típus lennél, hanem az aki időt szán arra hogy meg ismerjük egymást, egymás vágyait. Fotót kérek és adok is olyat amilyet kérsz.
Főleg helyben keresek de ha utazóképes vagy akkor nincs probléma.
Velem lehet beszélgetni is, kb mindenről mert igen magas információ éhséggel élek, így széles skálán mozog a kommunikációm. Művészet kedvelő és művészkedő vagyok.
Ezt a világot tele tömték gátlásokkal és ítélkezéssel, de mivel ez rám nem hatott, megélem az emberi lét örömeit.
Maximális diszkréciómra számíthatasz!
Intelligens perverz vagyok, ezt is várom!

Ha szimpatizálsz ezzel a kis bemutatkozóval, írj és lesz ami lesz.

Homokos, bi pasik ne!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma este vasárnap (01.21.) !
szóval amit keresek:
-masszíroznék
szóval amit keresek:
-masszíroznék
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Nyitott értelmes biszex part szopatnek meretem 18/7 Zala megye
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni,lehetőleg hosszabb távú kapcsolat reményében!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok, Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti ha egyszerre több férfi is résztvesz a szexben.
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Sziasztok !
Szentendrei ötvenes párként sportos, enyhén bi pasit keresünk a korosztályunkból! ...kis farok előny! ...egyéb programokra, pl utazás, nudizás, stb is....
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja, hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja, hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Sopronban ismerkednék értelmes párral...hosszabb távra.