Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok.
40 es párként keresünk házibarátot,aki megfelel az alábbi elvárásoknak:
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
35 -55 éves (Nincs kőbe vésve,de ez a preferált korosztály.
Ápolt,önmagára igényes
Intim mérete minimum 18 cm ,de minél nagyobb annál jobb
Tud utazni
Ráér péntek vagy szombat esténként jellemzően 23:00-03:00 között.(csak ebben az idöben)
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Ha esetleg enyhe bisex dolgok felé nyitott az csak hab a tortán,de nem feltétel.
Mivel rengeteg felesleges levelezésen vagyunk túl,kérjük csak azok írjanak akik megfelelnek a fent leírtaknak,és tisztában van a saját adottságaival,lehetőségeivel.
Mi érden lakunk itt kerűlne sor a találkozókra
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
Ápolt,önmagára igényes
Tud utazni
Ráér péntek vagy szombat esténként jellemzően 23:00-03:00 között.(csak ebben az idöben)
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Ha esetleg enyhe bisex dolgok felé nyitott az csak hab a tortán,de nem feltétel.
Mivel rengeteg felesleges levelezésen vagyunk túl,kérjük csak azok írjanak akik megfelelnek a fent leírtaknak,és tisztában van a saját adottságaival,lehetőségeivel.
Mi érden lakunk itt kerűlne sor a találkozókra
sziasztpk. ma estére keresek párt pest megye illetve nógrás megye.
Privát?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 16:42
Törölt felhasználó (4716537)

Sziasztok!
Házibarátot keresünk hosszútávra
Napközben ráérők neee
Nem baj ha párkapcsolatban vagy....

Napközben ráérők neee
Sziasztok!
Napközben ráérők neee

Napközben ráérők neee
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Punci nyalás, szendvics szex vagy amit szeretnétek! Képet nem küldözgetek, személyes tali! Győr.
Sziasztok! Olyan párt, illetve nőt keresek, akik kifejezetten az extra nagy intimet kedvelik!

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja Pest megyén belül. hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja Pest megyén belül. hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla
cuckold jelleggel is...
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla

Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Sziasztok párhoz ma csatlakoznék napközben. Bács Kiskun.
Sziasztok! Valós , komoly párral ismerkednék hosszabb távra, ha lehet.Privátban a többit.Köszönöm!
Roma srácot keresek Gyömrő környéke
Sziasztok.
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
Ápolt,önmagára igényes
Tud utazni
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Mi érden lakunk itt kerűlne sor a találkozókra is.
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
Ápolt,önmagára igényes
Tud utazni
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Mi érden lakunk itt kerűlne sor a találkozókra is.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szívesen kapcsolódnék lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal.
Kölcsönös szimpátia esetén Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Ápolt maximálisan igényes megjelenés adott és elvárt!
Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm
Kölcsönös szimpátia esetén Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Ápolt maximálisan igényes megjelenés adott és elvárt!
Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma 16óraés 24 óra között (02.4) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek !
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!