Sziasztok! Kedves, igényes, diszkrét párt meghívnék wellnessezni, kortól függetlenül. Természetesen a költségeket én állom, a vendégeim lennétek. Lazulnánk, szórakoznánk, iszogatnánk, este meg amihez csak van kedvünk.... Ha szeretnétek kicsit lazulni, kikapcsolódni egy igényes, diszkrét pasival hármasban, akkor keressetek privátban!
Sziasztok! Tapasztalt, 27 éves pasiként ismerkednék Pest, Bács, Csongrád és Szolnok megyei párokkal, leginkább mindenki örömére
szívesen utazok, de ha kell, fogadni is tudlak.

Ma 15 óráig szexelnék hölgyel, párral, Miskolc+100 km-es körzetében. Én igényes, ápolt pasi vagyok. Tudok menni csak írj!
50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép)
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Házibarátkoznék soproni vagy itt üdülő párnál.
Sziasztok! 35 éves igényes ápolt srác vagyok, jó mérettel! Feleséget vagy baràtnőt kényeztetnék a párja előtt.
Kor nem számít, inkább az igényesség. Utazni tudok. Privátban kereshettek bármikor!
Kor nem számít, inkább az igényesség. Utazni tudok. Privátban kereshettek bármikor!
Párt keresek.
Sziasztok.
40 es párként keresünk házibarátot,aki megfelel az alábbi elvárásoknak:
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
35 -55 éves (Nincs kőbe vésve,de ez a preferált korosztály.
Ápolt,önmagára igényes
Intim mérete minimum 18 cm ,de minél nagyobb annál jobb
Tud utazni
Ráér péntek vagy szombat esténként jellemzően 23:00-03:00 között.(csak ebben az idöben)
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Ha esetleg enyhe bisex dolgok felé nyitott az csak hab a tortán,de nem feltétel.
Mivel rengeteg felesleges levelezésen vagyunk túl,kérjük csak azok írjanak akik megfelelnek a fent leírtaknak,és tisztában van a saját adottságaival,lehetőségeivel.
Mi érden lakunk itt kerűlne sor a találkozókra
40 es párként keresünk házibarátot,aki megfelel az alábbi elvárásoknak:
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
35 -55 éves (Nincs kőbe vésve,de ez a preferált korosztály.
Ápolt,önmagára igényes
Intim mérete minimum 18 cm ,de minél nagyobb annál jobb
Tud utazni
Ráér péntek vagy szombat esténként jellemzően 23:00-03:00 között.(csak ebben az idöben)
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Ha esetleg enyhe bisex dolgok felé nyitott az csak hab a tortán,de nem feltétel.
Mivel rengeteg felesleges levelezésen vagyunk túl,kérjük csak azok írjanak akik megfelelnek a fent leírtaknak,és tisztában van a saját adottságaival,lehetőségeivel.
Mi érden lakunk itt kerűlne sor a találkozókra
Idős pár házibarátja lennék normális kereteken belűl,a tőbbit megbeszéljűk.Tel szám kell..
HATVAN-BUDAPEST +50 km sugaró kör, keresek olyan párokat, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Közös fotozashoz keresünk SPORTOS , megbízható diszkrét férfit
Nagyobb mérettel!
Akár ma este is!
Csak hetero írjon!
Szexuális fotózás lenne! De nem feltétlen szex!
30 év felett!
Nagyobb mérettel!
Akár ma este is!
Csak hetero írjon!
Szexuális fotózás lenne! De nem feltétlen szex!
30 év felett!
Kedden 15 óráig szexelnék hölgyel, párral, Miskolc+100 km-es körzetében. Én igényes, ápolt pasi vagyok. Tudok menni csak írj!
Üdv! Párral ismerkednék
Enyhe Bi is lehet

Most szexelnék hölgyel, párral, Miskolc+50 km-es körzetben. Én igényes, ápolt pasi vagyok. Tudok menni csak írj!
Biszex ,perverz macis 49 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Élvezetes tabu mentes időtöltésre!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (02.19.én) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép)
Most delwlott valaki a csjomnak?