Sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott parok? Vállalok masszírozást is yóni és lingam erotikus stílusban ! Pest és pestmegyében gondolkodok....
Idösebb hölgyet vagy házaspárt keresek barátságra vagytöbbre. Elsösorban jászberény és környéke max szolnok,utazni tudok.
Sziasztok! Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednèk!
Sopronban ismerkednék.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Üdv! Párral ismerkednék ma Enyhe Bi is ok Utazni tudok ésszerű távolságon belül
Tatabányán és közvetlen környékén ismerkednék párral...
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok! Miskolcon most nő vagy pár egy kis kalandozásra?
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…../…Házibarát is lehetnék / hosszútávra csak is /!!
Sziasztok párok!
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek.
T.
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek.
T.
Sziasztok, szabolcsban esetleg keres valaki házibarátot?
Sziasztok! Kedves, igényes, diszkrét párt meghívnék wellnessezni, kortól függetlenül. Természetesen a költségeket én állom, a vendégeim lennétek. Lazulnánk, szórakoznánk, iszogatnánk, este meg amihez csak van kedvünk.... Ha szeretnétek kicsit lazulni, kikapcsolódni egy igényes, diszkrét pasival hármasban, akkor keressetek privátban!
Szolnokon van olyan korunkbeli vagy idősebb akinek tetszene a párom és lenne kedve diszkréten ismerkedni vele. Hátha sikerülne egy barátság extrákkal.
Nemsokára szezon... általában Délegyre, Berénybe, Dunakanyarba járunk nudizni! 50-es szentendrei párként párt, vagy enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép) Esztergomi szaunában is szívesen ismerkednénk!
Sziasztok párokat nőket keresek minden jóra 21F
Sziasztok! Esztergom környékéről keresek párt hármas szexre, hetero alapon, a hölgy örömére. Akár hosszú távra is.
Szép napot nektek ma estére keresnék egy biszex párost akiket izgatna ha egy pasi orálisan kenyeztetné őket és aki imádja ha szex közben mindkettőjüknek kedvére tehet csodás nyelvtudásával is !!!

56 59 éves Szolnoki házaspár vagyunk. Én már rág fantáziálok egy házibarátról hosszabb távon. A páromnak már mondtam nem titok előtte. Csak ez nem egyszerű. Ehhez előtte meg kell ismerkednie spontán és fokozatosan hogy megismerje megkedvelje. Kevesen mennek ilyenbe bele hogy csakk bemutatun nekik egy dugópartnert, mert a házibarát nem csak dugópartner kicsit több is annál. Gondolom.

Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ne habozz!
Adatlapom ha tetszik írj nekem.
Lehet hogy egymást keressük!
Ne habozz!
Adatlapom ha tetszik írj nekem.
Lehet hogy egymást keressük!