Sziasztok. Párral ismerkednék!!!
MA EGÉSZ NAP TUDUNK UTAZNI DE FOGADNI IS
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk
Tapasztalatlan, de nagyon lelkes férfiként keresek házaspárt mindkét fél örömére, tehát ahol a férfi is igényelné hogy kényeztessem. Imádom kényeztetni a női és férfi testet is egyaránt. Természetesen kölcsönös férfias játékokban is benne lennék.
Hosszútávú, szép diszkrét kapcsolatot keresek, időnként szivesen találkozom és kényeztetem csak a férfit is.
Igényes, diplomás férfi vagyok és nagyon ápolt. Átlagos alkatom és méretem van.
Passzív biszex vagyok, a bizalom kialakulása után a férfitagot finoman és élvezetesen leszopnám és nyelném a gecijét...
Hosszútávú, szép diszkrét kapcsolatot keresek, időnként szivesen találkozom és kényeztetem csak a férfit is.
Igényes, diplomás férfi vagyok és nagyon ápolt. Átlagos alkatom és méretem van.
Passzív biszex vagyok, a bizalom kialakulása után a férfitagot finoman és élvezetesen leszopnám és nyelném a gecijét...

Sziasztok 34 éves pár vagyunk hármasra keresünk pasit lehetőleg a mi korosztályunkból, komoly baráti kapcsolatot szeretnénk.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Sziasztok,szombat éjszaka kalandozni vágyó pár esetleg!?
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Kikapcsolódási lehetőséget keresek a Tiszaújváros, Budapest, Szekszárd útvonalon az autópálya mentén, környékén... Kizárólag hetero alapon, a mai nap folyamán.
Kikapcsolódási lehetőséget keresek a Tiszaújváros, Budapest, Szekszárd útvonalon az autópálya mentén, környékén... Kizárólag hetero alapon, a mai nap folyamán.
Orálmániás pasi, párral barátkozna, ismerkedne testközelből is

Sziasztok! Hàzibarátnak keresünk egy intelligens, megbízható, normàlis, hozzànk hasonlóan laza, vicces férfit, 28 és 45 éves kor között! Lehetőleg a közelünkből!
Szentendrei 50-es párként keresünk enyhén bi házibarátot a korosztályunkból!!! ...csak fotóval
Sopronban házibarátkoznék
...akár hosszabb távon is.

Sziasztok
VALÓS párral ismerkednék Veszprém vármegye,és környéken…
Moto
VALÓS párral ismerkednék Veszprém vármegye,és környéken…

Moto
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok..
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Punci nyalás, masszázs, intim masszázs vagy amit szeretnétek. Csak személyes tali, ha minden ok akkor folytatás. Győr
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Szép estét!
Párt keresek Félegyháza és környékén, akik színesítenék együttléteiket egy fiatal pasival.
Privát üzenetben jelentkezzetek.
100% diszkréció!
Párt keresek Félegyháza és környékén, akik színesítenék együttléteiket egy fiatal pasival.
Privát üzenetben jelentkezzetek.
100% diszkréció!

sziasztok,szexpartneremet keresem Rotterdamban, házhoz megyek de van helyem is.
Sziasztok! Péntek, szombat este Őrségi pár akinek igénye lenne egy plusz pasira harmadiknak? Helyem lenne, örülnék egy igényes pár látogatásának. Egy szállodában leszek, minden izgalmas dologban partner lennék. Olyanok írjanak akik el is mernek jönni ha megbeszéljük!