Kíváncsi hetero pasi, aki megszoptatna Kecskeméten?
Írj
Írj
Fejérben ,házibarát lennék párnál..
Sziasztok
A Balaton déli partján pontosabban Balatonszárszón kellemes kis nyaralómat Hölggyel Párral osztanám meg
A strand kb 8-10 perc séta akár hétköznap de akár hétvégén
ha valakit érdekel jelezzen
Szép napot
A Balaton déli partján pontosabban Balatonszárszón kellemes kis nyaralómat Hölggyel Párral osztanám meg
A strand kb 8-10 perc séta akár hétköznap de akár hétvégén
ha valakit érdekel jelezzen
Szép napot
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Állandó házibarát lennék Sopronban.
Szép estét! Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem akár már ma !
Intelligens, kedves jóképű pasiként párt keresek kizárólag a hölgy örömére lehetőleg hosszútávú, izgalmas kapcsolatra. Szombathelyen diszkrét saját helyem van, de szívesen utazok is max 50kmig.
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Miskolcon keresek idősebb párt ahol házibarát lehetek
Sziasztok. Minden jóban benne vagyok. olvassátok adatlapom.
Szivesen lennék egy párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 38 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor irj köszönöm.
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor irj köszönöm.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben ////—//////////////
Sziasztok!
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén!
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén!
Pestmegye ?Keres valaki házibarátot privi..
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Miskolcon ma és holnap párokat fogadnék lakásomon
Sziasztok!
Ma estere keresnek Budapesten társaságot. Igenyes, potens, 36 eves pasi vagyok. Helyem van 13.ker.
Ma estere keresnek Budapesten társaságot. Igenyes, potens, 36 eves pasi vagyok. Helyem van 13.ker.
Van
(Ez egy válasz Többes2pasival üzenetére (2024. 06. 07. péntek 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 07. péntek 10:47

Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?