50 éves pasi vagyok! Párral ismerkednèk! Bi nem gond, orál centrikus vagyok. Kór nem számit! Higénia fontos! Ismerkedjünk! Irj üzit.Üdv István
Sziasztok,
Budapest, Pest megyében párokkal ismerkednék, hetero alapon.
Budapest, Pest megyében párokkal ismerkednék, hetero alapon.
Extrém túlsúlyos,200 kg feletti nő házibarátja lennék.Bármilyen kívánságát, vágyát teljesíteném egy ekkora hölgynek.Felső súlyhatár nincs,ha kell segítek mindenben.
Sziasztok! Szabadidő eltöltésére, közös programokhoz, welnesz, kirándulgatás, stb. keresek partnert lány, anyuka, vagy pár személyében. Mivel komoly dolog úgyis esélytelen, ezért barátság extrákkal, vagy kötetlen, de tartós kapcsi érdekel leginkább. Valaki?.
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni wink
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Szolnok megyei pasit keresünk!
180.-cm nél ne legyél magasabb, lehetsz fiatal vagy idős, vékony, vagy macis alkat.
Nem gond ha természetes vagy szőrös faszod van.
Szabad helyed lenne akkor még jobb.
Priviben írj.
180.-cm nél ne legyél magasabb, lehetsz fiatal vagy idős, vékony, vagy macis alkat.
Nem gond ha természetes vagy szőrös faszod van.
Szabad helyed lenne akkor még jobb.
Priviben írj.
Szombathelyi vagy környéki felcsatissal dugni szerető Lányt vagy Nőt keresek.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Hosszú távra keresünk potens házibarátot, lehetőleg a közelünkből. Kérjük olvasd el az adatlapunkat mielőtt írsz.
Sziasztok

Helló wink Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Szép napot! Szívesen vendégül látnék, kristály tiszta vizű medencémben (nem felfújható) ejtőzni vágyó Párt-Hölgyet-Hölgyeket, akik esetleg ismerkednének egy 40-es hetero független pasival!

Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Jövő hét végén Bogács környékén srácok?
Olvass! Csak utána írj! Ha nincs önkritikád, ne lepődj meg!
Olvass! Csak utána írj! Ha nincs önkritikád, ne lepődj meg!
Sziasztok ma este vasárnap este Balassagyarmaton a sorfetivalon lenne kedve hölgynek vagy párnak találkozni?
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!!
Sziasztok! Olyan párokhoz, illetve nőkhöz csatlakoznék, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intimet kedvelik, vagy esetleg kipróbálnák, hogy milyen egy ekkora mérettel a szex!
Utazni tudok

Sziasztok 50es bi pasi vagyok.
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 12:06

50-es szentendrei pár bi pasival randizna egy jegeskávé mellett valahol...