Ápolt ,igényes ,kitartó ,nagyfarkú férfiként házibarát lennék, Hölgyek ,párok jelentkezését várom. Többi az adatlapomon
Ma este keresem vékony/ normál testalkatú intelligens, nem tolakodó szexpartnere(i)met Bp-en a Nyugatinál. Hely megoldott. Privátban keress lszi.
Sziasztok.
Házibarát lennék párnál
Házibarát lennék párnál
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok! Ma délután is ráérek, ès pèntek este is szabad leszek. Valakinek lenne kedve kis mókához szabadban vagy autóban?
Szentendrei 50-es párként sportos, enyhén bi házibarátot keresünk a korosztályunkból! ...csak fotóval!!!
Ha nudista vagy előny!
Ha nudista vagy előny!
Ápolt nem független 60-as Budapesti pasi házi barátnak szegődne, hölgy örömére.
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok!
Fiatal 32 éves Győri srác házibarát lenne…
Ha felkeltettel az érdeklődésetek privát üzenetbe megbeszélhetjük a többit!
Fiatal 32 éves Győri srác házibarát lenne…
Ha felkeltettel az érdeklődésetek privát üzenetbe megbeszélhetjük a többit!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Szombat estére keresünk egy fiatal fiút! Max 30 év! Hétvégi nyaralóban találkoznánk Debrecentől 60 km. re. utazni ne legyen gond!b Fényképes arcképes levelekre reagálunk!
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy terhes. Könnyed kényeztetésre.
"Házibarátnőt" keresünk hosszú távra
Sziasztok. Nyíregyházi pár barátja lennék...
Még mindig keressük a megfelelő harmadikat. Kérjük olvasd el az adatlapunkat mielőtt írsz.
Sziasztok!
Kár, hogy csak 37 vagyok...:-( (Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2024. 07. 24. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 24. szerda 17:57
Kár, hogy csak 37 vagyok...:-( (Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2024. 07. 24. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Még mindig keressük a megfelelő harmadikat. Kérjük olvasd el az adatlapunkat mielőtt írsz.
Sziasztok hétvégére csatlakoznék párokhoz hetero alapon
utazni tudok megyén belül