Sziasztok,
Írtam nektek privátba!
Válaszotokat előre is köszönöm. (Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2024. 07. 30. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 22:09
Írtam nektek privátba!
Válaszotokat előre is köszönöm. (Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2024. 07. 30. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
Most pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok !
#18293 ma 20:50 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)AgiZoli4753AgiZoli4753 Sziasztok, Budapesti bi pár vagyunk, ma estére keresünk bi párt vagy bi férfi beszállót. Vastag farkú hellyel rendelkezőt keresünk. Bi terén max orál, szeretünk együtt kényeztetni. Autós kaland sem kizárt, arcos képet kérünk a szimpátia megléte miatt
Bp.Péntek 18 órátol lány partneremmel egy bi.pasit fogadnánk 3.nak. Mindenki mindenkivel alapon kölcsönösen. Max 44 éves korig. Ne legyél szörös és legyen hajad! Priviben képcsere
Keszthely, Hèvìz környèkèn ismerkednèk pàrral, teljesen testközelből is, ha lenne kedvetek. Minden megoldàs èrdekel
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és ma estére keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok. Privátban a többi kép.
Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

Sziasztok! Kötetlen, de tartós dologra, szabadidő eltöltésére, közös programok stb. keresek lányt, nőt, vagy párt. Elsősorban Miskolc és Borsod megye, de ha komoly a dolog a távolság áthidalható.Valaki?
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Extrém kövér,200 kg feletti hölgy házibarátja lennék.Mindent megtennék egy ilyen nőnek,amit szeretne.Középkorú,normál alkatú,intelligens férfi vagyok.
Fejérben házibarátnak jelentkeznék,olyanoknál akik mernek is találkozni !
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok Vecsés közelében keresek Kedd estére igényes párt akikkel ki élvezhetjük az éjszaka tartalmát. Én rólam amit tudni lehet: Kedves vagyok és oda adó , nagyon szeretek örömet okozni és elvileg nagyon jól tudok is. Én egy sportos 24 éves srác aki szexuálisan túl fűtött. Ha esetleg szimpatikus lennék akkor kérlek írj.
SZOMBATHELYI Lányt,Nőt vagy párt keresek Hölgy aktivitással!Pasik kizárva.Aki(k) megdugna Strap-onnal!Búvó hely van ha kellene.Csak felcsatolható játékszered legyen.Semmi mást nem szeretnék csakhogy megdugd a fenekem.
Sziasztok!
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.
Belső üzeneteket olvasom.
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.

Belső üzeneteket olvasom.
Sziasztok.az index fórum on mtb99néven vagyok .most regisztràltam ide.Szombaton és vasárnap mindig van időm.Potens 50 éves vagyok Zuglói.Heteró alapon beszállnék pàrhoz.Akár hétközben este is