Van házibarátunk de most bövitenénk ehhez keresünk alkalmas partnert adatlapunk szerint.
Nagy farkú házibarát lennék. hölgyet ,párt keresek.
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj kedveli mikor a előtte dugják feleséget.
Inteligens kedves Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek.Spekulantok ne írjanak !!!!
Inteligens kedves Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek.Spekulantok ne írjanak !!!!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Sziasztok,
Párok társaságát keresem.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Párok társaságát keresem.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Hölgyet masszíroznék kényeztetnék,vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örmére
Keresek egy párt hogy házibarátja legyek minden jóra akár subként is irj ha érdekel.
Én egy 38 éves 180cm magas 105kg vagyok.
14 4es farkam.bi uni srác vagyok.
Szeretek szopni szopatni dugni is lehet.imádok nyalni is
Lehetsz aktiv domináns is lehetsz pasziv is.minden érdekel ami mindhárom félnek jó.
irj privátba.
Szolnok vagy Budapest vagy a kettő között.
Helyem nincs kocsim van.
Én egy 38 éves 180cm magas 105kg vagyok.
14 4es farkam.bi uni srác vagyok.
Szeretek szopni szopatni dugni is lehet.imádok nyalni is
Lehetsz aktiv domináns is lehetsz pasziv is.minden érdekel ami mindhárom félnek jó.
irj privátba.
Szolnok vagy Budapest vagy a kettő között.
Helyem nincs kocsim van.
Házibarátnak jelentkezem .Kukkolnék párt szex közben vagy ha szeretnétek a férjjel közösen szopatnám kefélném a feleséget.Fazonra nyírt nem nagy de vastag mindig teli faszommal. Írjatok.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék házi barátként. Kevés de hosszú távú tapasztalattal rendelkezem. Privátba keressetek szívesen válaszolok és találkozom is.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Feleséget vagy barátnőt kényeztetnél a párja előtt, többesben tapasztalt vastag farkú pasi vagyok.
Utazni is tudok.
Utazni is tudok.
Nagy faku pasi aki késö este sexelne minimum 19cm.
Hello! Borsodban keresünk házibarátot ha létezik itt olyan. Csak közelben lévők írjanak . Fotó jó ha van. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni ?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Sziasztok!
35 éves vékony, szőke feleséghez keresünk budapesti házibarátot 42 éves korig. Kérlek légy sportos, intelligens és kitartó.
Várjuk az érdeklődéseket az adatlapunk szerint.
35 éves vékony, szőke feleséghez keresünk budapesti házibarátot 42 éves korig. Kérlek légy sportos, intelligens és kitartó.
Várjuk az érdeklődéseket az adatlapunk szerint.