Sziasztok!
Szigetszentmiklósi 40 éves pár vagyunk!
Van némi tapasztalatunk a Cuckold terén de úgy gondoltuk, hogy ujra ismerkednénk!
Vannak elképzeléseink kikötéseink az ilyenfajta szexel kapcsolatban.
Nos akit keresünk az a következő felsorolásnak kell, hogy megfeleljen!
35-60 év közötti, normál testalkat, értelmes, humoros, férfias pasi legyél!
Nem kell kigyurtnak lenni hisz mi sem vagyunk azok!
Az első együttlét kizárólag gumiban történhet!
Nem fekszünk le senkivel az első találkozás alkalmával mert ez nálunk nem így megy! A másodiknál már van esélyed ha szimpi vagy nekünk és mi is neked!
Farkad legyen minimum 18-as mert kisebb van itthon is és minket az izgat ha nagy farokkal támadod a páromat!
Fogadd el, hogy kb 1hétig velem ismerkedsz és ha szimpik vagyunk egymásnak akkor mehet a folytatás hármasban!
Nem vagyunk kamu pár csak óvatosak mert rengeteg az ostoba, értetlen ember!
Hosszú távban gondolkodunk a házibarát szerepet illetően és nem csak egy numeràban’
Környékbeli legyél mert utazgatni nem fogunk!
Fotód legyen ide feltöltve mert ha nem látlak akkor nem fogok vissza írni!
Amennyiben úgy gondoljuk akkor folytathatjuk skpyon, viberen!
Nem hetekig akarunk ismerkedni de nálunk nem megy a durr bele bumm és dugod a nőmet!
Picit legyél türelmes és nem fogod megbánni!
Kérem csak olyan írjon nekem privátba aki a fent olvasottakat megértette és megfelel ennek pár feltételnek!
Köszönettel
Szigetszentmiklósi 40 éves pár vagyunk!
Van némi tapasztalatunk a Cuckold terén de úgy gondoltuk, hogy ujra ismerkednénk!
Vannak elképzeléseink kikötéseink az ilyenfajta szexel kapcsolatban.
Nos akit keresünk az a következő felsorolásnak kell, hogy megfeleljen!
35-60 év közötti, normál testalkat, értelmes, humoros, férfias pasi legyél!
Nem kell kigyurtnak lenni hisz mi sem vagyunk azok!
Az első együttlét kizárólag gumiban történhet!
Nem fekszünk le senkivel az első találkozás alkalmával mert ez nálunk nem így megy! A másodiknál már van esélyed ha szimpi vagy nekünk és mi is neked!
Farkad legyen minimum 18-as mert kisebb van itthon is és minket az izgat ha nagy farokkal támadod a páromat!
Fogadd el, hogy kb 1hétig velem ismerkedsz és ha szimpik vagyunk egymásnak akkor mehet a folytatás hármasban!
Nem vagyunk kamu pár csak óvatosak mert rengeteg az ostoba, értetlen ember!
Hosszú távban gondolkodunk a házibarát szerepet illetően és nem csak egy numeràban’
Környékbeli legyél mert utazgatni nem fogunk!
Fotód legyen ide feltöltve mert ha nem látlak akkor nem fogok vissza írni!
Amennyiben úgy gondoljuk akkor folytathatjuk skpyon, viberen!
Nem hetekig akarunk ismerkedni de nálunk nem megy a durr bele bumm és dugod a nőmet!
Picit legyél türelmes és nem fogod megbánni!
Kérem csak olyan írjon nekem privátba aki a fent olvasottakat megértette és megfelel ennek pár feltételnek!
Köszönettel
Sziasztok szívesen beszélgetnék veletek
(Ez egy válasz kedvespár123 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 17:20

Sziasztok. Pasit fogadnának ma éjjszakára az adatlapunknak megfelelően. Ha lehetne hosszabb távon.
Sziasztok!
Írtam privatban nektek.
Jani
Írtam privatban nektek.
Jani
Sziasztok. Pasit fogadnának ma éjjszakára az adatlapunknak megfelelően. Ha lehetne hosszabb távon.
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Sziasztok, vasárnap kedves párral ismerkednék Zala Vas Somogy Veszprém megyéből utazni tudok ápolt intelligens diszkrét 37 éves pasi vagyok
Sziasztok.Igényes és normalis Párral ismerkednék!!!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!

Sziasztok!
Szegedi vagy környékbeli párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Szegedi vagy környékbeli párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (70 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen, diszkrécióm maximális. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (70 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen, diszkrécióm maximális. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Szia part keresek bi uni vagyok irj privátba meglátod nem leszek hálátlan írj privátba megbeszéljük
Sziasztok! Hölgyet keresek, vagy párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsod megyében. Ideális lenne ma, vagy holnap délután/este megbeszélés szerint, ha van olyan, aki komolyan partner ebben.

Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!