Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Leszel a házibarátunk? 50-es szentendrei pár keres enyhén bi pasit hosszútávra a korosztályunkból!!! ...egyéb programokra is! ...hölgytagunkkal kettesben is!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Sziasztok párok.
28 éves úrként szívesen csatlakoznék harmadiknak hölgy örömére. Vagy privát buli is érdekes lehet számomra.
Van tapasztalatom tobbesben.
Várom privát üzenetet. Telefonszámot szívesen adok, amennyiben komoly az érdeklődés.
Pest megye, Budapest.
Vagy Komárom vármegyeben keresek
28 éves úrként szívesen csatlakoznék harmadiknak hölgy örömére. Vagy privát buli is érdekes lehet számomra.
Van tapasztalatom tobbesben.
Várom privát üzenetet. Telefonszámot szívesen adok, amennyiben komoly az érdeklődés.
Pest megye, Budapest.
Vagy Komárom vármegyeben keresek
Írtam privátba!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2024. 08. 24. szombat 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 12:43

Hosszú távra keresünk ápolt, potens, szőrtelen férfit házibarátnak, lehetőleg a közelünkből.
Hosszú távra keresünk ápolt, potens, szőrtelen férfit házibarátnak, lehetőleg a közelünkből.
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!
Csak fényképes.hiszen nektek sincs fent semmi vicces.
(Ez egy válasz sabyka2 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 23. péntek 13:00

Bisex, 30as sexy milf dugására keresünk hölgyeket, párokat, fiúkat. Csak fényképpel jelentkezz, akár többen is lehettek egyszerre.
HOLNAP DÉL KÖRÜLI TALIRA keresünk férfit Miskolci talira, tudj utazni ha messzebbről jössz, részletek privátban.
Sexpartnert keresünk nem barátokat, reméljük ezen nem sértődik meg aki megkeres minket.
Sexpartnert keresünk nem barátokat, reméljük ezen nem sértődik meg aki megkeres minket.
Bisex, 30as sexy milf dugására keresünk hölgyeket, párokat, fiúkat. Csak fényképpel jelentkezz, akár többen is lehettek egyszerre.
Leszel a házibarátunk? 50-es szentendrei pár keres enyhén bi pasit hosszútávra a korosztályunkból!!! ...egyéb programokra is! ...hölgytagunkkal kettesben is!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Orálmániás férfi, kéjvágyó párt, hölgyet keres
Nálam, nálad? Bp III.

Sziasztok! Szívesen barátkoznék kedves hölggyel a korosztályomból, esetleg felette. Tennivalókban is szívesen segítek,esetleg lehetek a játékszered is.
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Nagyon szívesen ismerkednék párral valahol pest megyében. Orálra be is szállok ha van rá igény, mindkét félnek.