Magára igényes biszexuális házibarátot keresünk csak Budapesten és valóban biszexet !!!!!!!
Párokat kukkolnék és utánna "takarítást" vállalnék! Keleti régió. Nem lennék hálátlan.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok!
Szimpi, diszkrét, nyitott pàr baràtja lennék.
Szimpi, diszkrét, nyitott pàr baràtja lennék.
Sziasztok!
Pasit keresek, aki szeretne hasonló videóban szerepelni mint amik az oldalunkon vannak! 20 + előnyben minden vonatkozásban! A helyszín Baranya megye, de ha tudsz utazni, akkor felőlem a világvégéről is jöhetsz!
Pasit keresek, aki szeretne hasonló videóban szerepelni mint amik az oldalunkon vannak! 20 + előnyben minden vonatkozásban! A helyszín Baranya megye, de ha tudsz utazni, akkor felőlem a világvégéről is jöhetsz!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni kellemes autós kalandra .
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is ! Kk
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is ! Kk

Sziasztok! Hölgyet vagy házaspár hölgy tagját szívesen masziroznam ( erotikus olajos ) akar viszonzás nélkül is. BP - Vac - Rétság vonalon.
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
Boldog Nőnapot
Sziasztok ma estére keresünk fiút hetero alapon hármas szexre.
Csak Budapesten ès aberáltak kerüljenek
Csak Budapesten ès aberáltak kerüljenek
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok /////Pisi szex is ok ////………///////