Most.. vagy ma napközben.
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok! Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok
Hétvége folyamán keresném hölgy partnerem,pár hölgy tagját kellemes kikapcsolódásra.Csak hetero alapon ismerkednék.
Ha esetleg van kedve valakinek ismerkedni,privátban beszéljük meg a részleteket.
Szép hétvégét mindenkinek
Hétvége folyamán keresném hölgy partnerem,pár hölgy tagját kellemes kikapcsolódásra.Csak hetero alapon ismerkednék.
Ha esetleg van kedve valakinek ismerkedni,privátban beszéljük meg a részleteket.
Szép hétvégét mindenkinek

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6
Sziasztok!
Baràtja lennék nyitott, diszkrét pàrnak.
Baràtja lennék nyitott, diszkrét pàrnak.
Sziasztok. Nyíregyházi pár barátja lennék.
Sziasztok! Valós, komoly párral,hölggyel ismerkednél.Masszázs, motorozás , nudi ilyesmi....
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok MA este Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Pár hazibaratja lennék Jászberény ill 50km körzetéből ,írj privát ha aktualis
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Sziasztok.
Pár házibarátja lennék Budapesten...
Pár házibarátja lennék Budapesten...
Sziasztok MA estére vagy holnap estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6
Budapesten 60-as ápolt pasi házi barátnak szegődne.
Sziasztok,
30 éves tapasztalt, hetero férfiként pár társaságát keresem.
30 éves tapasztalt, hetero férfiként pár társaságát keresem.