Azért sokan tudják miért is vannak itt....
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (2025. 05. 13. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Kamu az egész… csak azt nem értem miért vannak akkor itt???
(Ez egy válasz fhrlo üzenetére (2025. 05. 13. kedd 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

én is így jártam...
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (2025. 05. 13. kedd 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Biszex pár házibarija lennék Kecskemét környékén
Sziasztok!
Szívesen ismerkedek párokkal! Házibarát jelleggel.
Fotóim és videoim az oldalon láthatóak!
Üdv:
Catania
Szívesen ismerkedek párokkal! Házibarát jelleggel.
Fotóim és videoim az oldalon láthatóak!
Üdv:
Catania
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Írtam nektek, egy nem is válasz…
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 05. 12. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 12. hétfő 15:04
Törölt felhasználó (4664181)

Veszprém környéke keresünk ápolt potens férfiakat!
Máj 13.-án délelőtt?
Máj 13.-án délelőtt?
Házi barát lennék Monor környékén.
Szivesen lennék házibarát.
Sziasztok !
Péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Budapesten meglàtogatnánk szimpi romantikus pasit,ha szervezel velünk egy esti programot utána felmehetnénk hozzàd.Ha van ilyesmihez fantáziád és átélnéd jelentkezz
Házibarát állás üresedés miatt betöltésre vár , a munka kemény , kitartó ,kellemes méretű tapasztalt férfit igényel .
Fizetés helyben és természetben azonnal .
Fizetés helyben és természetben azonnal .
Sziasztok!
Potens pasiként szívesen lennék pár hazibaratja!
Szép estét!
Potens pasiként szívesen lennék pár hazibaratja!
Szép estét!
Házibarát lennék párnak hosszú távon. Igényes elhanyagolt férj.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja....
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni.