65 év feletti párral ismerkednék Bp és környékén. Fontos, hogy határozottak legyetek!
Jó reggelt
Adatlapom szerint is keresek főleg kapcsolatot.
Alkalmi kapcsolatba nem nagyon hiszek, mert igéri és nem jön a talihelyre, csak várok és várok de nem jön.
Megértést köszönöm.
Adatlapom szerint is keresek főleg kapcsolatot.
Alkalmi kapcsolatba nem nagyon hiszek, mert igéri és nem jön a talihelyre, csak várok és várok de nem jön.
Megértést köszönöm.
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
Vasárnap délelötre egy bi pasit keresünk hármas szexhez.
Vasárnap délelötre egy bi pasit keresünk hármas szexhez.
Sziasztok.
Fiatalos,sportos párként keresünk nagy mérettel rendelkező bisex harmadikat hosszútávra,közös programokra.
Fiatalos,sportos párként keresünk nagy mérettel rendelkező bisex harmadikat hosszútávra,közös programokra.
Jah az lehet, csak én velük nem találkozom.... rossz helyen vagyok lehet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 05. 14. szerda 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 14. szerda 06:34
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Azért sokan tudják miért is vannak itt....
Sziasztok.50-58 ig,pasit keresnénk,szombat délutánra,estére
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Anál szex kedvelő nő? Mezőkövesd kőrnyéke?
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében i
Sziasztok!
Baràtja lennék pàrnak.
Baràtja lennék pàrnak.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni.
Sziasztok,
31 éves férfi vagyok, pár társaságát keresem.
31 éves férfi vagyok, pár társaságát keresem.
Tatabányán újra házibarát "állás"-t keresek. Sajnos az eddigi, 8éves "munkahelyem" megszűnt költözés miatt. Ismét keresem megbízható,biztos lábakon álló "munkáltató"-mat. Nem dohányzom! Home office is megoldott. :-P
Szívesen ismerkednék párral.
Zala megyei ápolt borotvált nagyméretű pasival ismerkednek harmasra hely kell!! Holgy 160/68 telt inteligenci fontos valamint fényképes adatlap hely nélkül ne keress!! Csak Zala megye vagy Nagykanizsa 50 km körzete ha nem mutat az arc és test fotot ne irj !!!

Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Sziasztok! 2 nagyméretű barát (19 cm és 22 cm) sportos testalkattal párt keres a hölgy kényeztetésére. Utazás nem jelent gondot szàmunkra.
Azért sokan tudják miért is vannak itt....
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (2025. 05. 13. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)