Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok valóban helyes sportos srácot keresünk !
Sziasztok! Szűz sportos srácként keresek högyet vagy párt hetero alapon, akik szívesen segítenének nekem.

Sziasztok!
Ma este az adatlapom szerint.
Ma este az adatlapom szerint.
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Egy fiatalos 48/55 éves biszex pár vagyunk! Még itt vagyunk 2 napig Debrecen környékén, és szeretnénk kalandozni ma vagy holnap este. Akit keresünk: megbízható, nem kamus, hellyel rendelkező biszex pár, lány, srác. Mindenki mindenkivel alapon keresünk, de srácok között csak orál lehetséges! Esetleg autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó a szimpátia és a kémia megléte miatt szükséges lesz, amit természetesen viszonzunk mi is! Leveleiteket privátban várjuk!
Nagykanizsán házibarát lennék, ápolt, inteligens, diszkrét párnál. Érdeklődjetek privátban!

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, 44 éves , full heteroszexuális pasi, a képen látható kolbásszal. Nemsokára indulok Budapest - Hatvan vonalon, szívesen elfogyasztanèk egy kellemes kötelezettségek nélküli kávét lánnyal, vagy párral pusztán a randevú izgalmáert is...
Puszi Tomi.
Puszi Tomi.
Sziasztok! 29. Vasárnapra keresünk párokat! Nudi nálunk, főzés s kikapcsolódás! Max 30 éves pasi is jelentkezhet az emailekre reagálunk csakis!!
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN,
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN,
Sziasztok.
Nagy cicis holgytagu part keresek rendszeres lstogatasra Pest megyeben. Utazni tudok.
Privat megkeresest varok
Nagy cicis holgytagu part keresek rendszeres lstogatasra Pest megyeben. Utazni tudok.
Privat megkeresest varok
Sziasztok! Fiatal tapasztalt srácként ismerkednék párokkal.
Budapesti ápolt nem független 60-as pasi, házibarátnak szegődne ápolt párhoz, a hölgy örömére, adatlapom valós.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok,
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este Budapest és környékén!
Utazni tudok, lehetünk akar szabadban is. Írjatok bátran!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este Budapest és környékén!
Utazni tudok, lehetünk akar szabadban is. Írjatok bátran!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Sziasztok!
Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet keresek hosszabb távra !
Akár autós, búvóhelyes talikra!
Valóban nagy és megbízható cerkám van .
Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet keresek hosszabb távra !
Akár autós, búvóhelyes talikra!
Valóban nagy és megbízható cerkám van .
Sziasztok !
Idősebb párt keresek ahol társulhatnák egy házibarát szerepbe a hölgy kényeztetésére
18/6 vastag és kemény mérettel .
Nem egy alkalomra .
Pest Fejér Bács Tolna Veszprém megyén belűl
Idősebb párt keresek ahol társulhatnák egy házibarát szerepbe a hölgy kényeztetésére
18/6 vastag és kemény mérettel .
Nem egy alkalomra .
Pest Fejér Bács Tolna Veszprém megyén belűl
Soproni párral ismerkednék, házibarátkoznek.