3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! 50es sportos intelligens pasiként párhoz csatlakoznék! Hajdú-Bihar megye.

Sziasztok, normális, ápolt párral ismerkednék Bp-en. 47 éves 183/87 hetero pasi vagyok.
50-es szentendrei pár izmos, kisfarkú, enyhén bi házibarátot keres...
Hosszas udvarlás, egyéb programok, esetleg utazás jó lenne, ezért függetlenek előnyben!
Hosszas udvarlás, egyéb programok, esetleg utazás jó lenne, ezért függetlenek előnyben!
Ma este lakásomban nőt, párt fogadnék. Utazni is tudok hozzátok. Cuckold, hámas a kedvencem
Sziasztok. Van olyan Hölgy vagy Pár Szigetszentmiklós és környékén aki szívesen kalandozna egy Középkorú Férfivel?
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Szabadságukat töltő párt keresnék Fonyód-Balatonmária-Keszthely környékén.
Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sopronban házibarátkoznék
Sziasztok, 06.26-án egész nap szívesen találkoznék párral vagy hölggyel Budapesten a 3. kerületben saját lakásomban. 46 éves nagyobb méretű pasi vagyok. Privátban írjatok.
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.

Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni. Szívesen kukkolok!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni. Szívesen kukkolok!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN.
Sziasztok.
Hetvegere keresek párt , 30 éves úrként.
Kisebb házibuliba is szívesen csatlakoznék.
Érettebb párok keresésének is orulnek.
Nagy cici előnyt élvez..
Kerlek privatban jelenrkezzetek
Pest varmegye, illetve Komarom- Esztergom varmegye
Gergo
Hetvegere keresek párt , 30 éves úrként.
Kisebb házibuliba is szívesen csatlakoznék.
Érettebb párok keresésének is orulnek.
Nagy cici előnyt élvez..
Kerlek privatban jelenrkezzetek
Pest varmegye, illetve Komarom- Esztergom varmegye
Gergo
Sziasztok domináns tipusként keresek Budapest környékén nőket és párokat ? 23F
Kecskeméti párt keresek kellemes kapcsolatra
Szabadba szex ha nem zavar párom előtt dugsz. Bukrok alatt videó kép mehet, de diszkréten. Fontos szimpátia. Tolna megye Szekszárd vagyunk
Sziasztok,
Párok társaságát keresem.
31 éves hetero 185 cm magas, 78kg jó megjelenésű tapasztalt
pasi. BP., Pest megye.
Párok társaságát keresem.
31 éves hetero 185 cm magas, 78kg jó megjelenésű tapasztalt
pasi. BP., Pest megye.