Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Baja-Kalocsa-Szekszárd
Kérlek olvass profilt !
Kérlek olvass profilt !
Sajnos messze vagytok kicsit...de ha meg tudjuk beszélni...
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2025. 06. 27. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Hosszú távra, rendszeres találkákra keresünk férfiakat.
Budapesti kedves, együtt élő házaspárhoz csatlakoznék a mai estén, kizárólag a kedves háziasszony örömére, hetero alapon.
Ápolt, kulturált férfi vagyok. Szép napot
Ápolt, kulturált férfi vagyok. Szép napot
Sziasztok! Ma este vagy holnap szívesen szexelnék! Hely ok!
Ki vinne el páromal együtt erdei sétára? Meztelenkedni meg ami bele fér
Sziasztok, jó fej párhoz csatlakoznék,akár hosszabb távon is.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
LUXIZÁS, ahogy a tv-ben! smile
Viccet félre téve balatoni vízparti házamba szívesen fogadnék párt, akivel akár a nappalokat is, de az estéket is feldobhatnánk.
Akár több napra is szívesen látlak Benneteket!
Több szoba, szauna, jacuzzi, medence van, és ezen kívül egy vitorlás is rendelkezésünkre áll.
Nem kell megijedni, az árbócot jól kezelem.
Viccet félre téve balatoni vízparti házamba szívesen fogadnék párt, akivel akár a nappalokat is, de az estéket is feldobhatnánk.
Akár több napra is szívesen látlak Benneteket!
Több szoba, szauna, jacuzzi, medence van, és ezen kívül egy vitorlás is rendelkezésünkre áll.
Nem kell megijedni, az árbócot jól kezelem.

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Balaton déli parton keresünk
Baja Nuduzas, 6 vagy 12 vagy környéke hétvége 2 nap páromal leszünk. Valakit érdekel? Ismerkedni?
Párt keresek, 30 éves úrként.
Nagy cici előny.
Pest megyében
Nagy cici előny.
Pest megyében
A lényeg az adatlapomon van. Kicsikém 15/ 4
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 14:28

50-es szentendrei pár izmos, kisfarkú, enyhén bi házibarátot keres...
Hosszas udvarlás, egyéb programok, esetleg utazás jó lenne, ezért függetlenek előnyben!
Hosszas udvarlás, egyéb programok, esetleg utazás jó lenne, ezért függetlenek előnyben!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok.
Ápolt intelligens férfiként barátokat keresek.
lásd adatlapom ,olvass is.
Ápolt intelligens férfiként barátokat keresek.
lásd adatlapom ,olvass is.

Sziasztok!
Egyedülálló férfiként keresek egy nyitott és diszkrét párt, akikkel közösen élhetnénk át egy izgalmas, hármas együttlétet. Alapvetően fontos számomra, hogy mindenki jól érezze magát, ezért mindig figyelek a határokra és az őszinte kommunikációra.
Miért én?
Közvetlen, tiszteletteljes és figyelmes vagyok.
Olyan párokat keresek, akik szintén nyitottak az új élményekre, és fontos számukra, hogy mindenki kényelmesen érezze magát.
Kifejezetten diszkrét vagyok, és nem szeretem a felesleges bonyodalmakat.
Ha érdekelne, hogy csatlakozzak hozzátok, írjatok, és beszéljük meg a részleteket! Várom a válaszokat!
Üdv Dávid
Helyileg Budapest.
Egyedülálló férfiként keresek egy nyitott és diszkrét párt, akikkel közösen élhetnénk át egy izgalmas, hármas együttlétet. Alapvetően fontos számomra, hogy mindenki jól érezze magát, ezért mindig figyelek a határokra és az őszinte kommunikációra.
Miért én?
Közvetlen, tiszteletteljes és figyelmes vagyok.
Olyan párokat keresek, akik szintén nyitottak az új élményekre, és fontos számukra, hogy mindenki kényelmesen érezze magát.
Kifejezetten diszkrét vagyok, és nem szeretem a felesleges bonyodalmakat.
Ha érdekelne, hogy csatlakozzak hozzátok, írjatok, és beszéljük meg a részleteket! Várom a válaszokat!
Üdv Dávid
Helyileg Budapest.
Sziasztok
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! 50es sportos intelligens pasiként párhoz csatlakoznék! Hajdú-Bihar megye.