Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Horgàszni szerető hàzaspàrral baràtkoznàk.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat ! Privátba Írj !! HÁZIBARÁT JELIGÉRE

Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok. 45éves, magára adó ,egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére ,Győr
Sziasztok! Párokat, vagy nőket keresek, akik szeretik, illetve bírják is az extrém méretű intimet! Fiatal, magas, sportos pasi vagyok! Képeim vannak, utazni tudok!
32 éves sportos és igényes férfiként csatlakoznék párokhoz. A szexben nyitott és hatalmas étvágyú. Tekintsétek meg az adatlapom és ha szimpatikus ismerkedjünk meg
Sziasztok.
Párt keresek 30 éves urként, Pest megyeben.
Párt keresek 30 éves urként, Pest megyeben.
Sopronban ismerkednék intelligens párral akár hosszabb távon is.
Sziasztok szép reggelt kedves hölgyek és párok!Joci vagyok igényes kedves jófej és tisztelettudó férfi aki kölcsönös szimpátia esetén szívesen csatlakozna hozzátok játszótársnak.Hétfőtől 2 hétig Zamárdiban leszek és játszótársakat keresnék akikkel átélhetnénk a jó Sexet
50-es szentendrei pár izmos, kisfarkú, enyhén bi házibarátot keres...
Hosszas udvarlás, egyéb programok, esetleg utazás jó lenne, ezért függetlenek előnyben!
Hosszas udvarlás, egyéb programok, esetleg utazás jó lenne, ezért függetlenek előnyben!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Baja-Kalocsa-Szekszárd
Kérlek olvass profilt !
Kérlek olvass profilt !
Sajnos messze vagytok kicsit...de ha meg tudjuk beszélni...
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2025. 06. 27. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Hosszú távra, rendszeres találkákra keresünk férfiakat.
Budapesti kedves, együtt élő házaspárhoz csatlakoznék a mai estén, kizárólag a kedves háziasszony örömére, hetero alapon.
Ápolt, kulturált férfi vagyok. Szép napot
Ápolt, kulturált férfi vagyok. Szép napot
Sziasztok! Ma este vagy holnap szívesen szexelnék! Hely ok!
Ki vinne el páromal együtt erdei sétára? Meztelenkedni meg ami bele fér
Sziasztok, jó fej párhoz csatlakoznék,akár hosszabb távon is.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.