Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Tapasztalt, 40-es, domináns férfi vagyok – nem az a típus, aki csak ígérget. Voltam már párokkal, hölgyekkel, tudom, hogyan teremtem meg azt a légkört, amiben elengedhetitek magatokat, és minden érzéketek életre kel.
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Ki jönne velem horgászni?
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat ! Privátba Írj !!

Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok hölgyekel beszélgetnék ismerkednék camoznék de mindenrenyitotvagyok
Sziasztok! Igényes, extra méretű srácként keresnék egy szimpatikus párt, akik a szabadságukat Fonyód-Balatonmária környékén töltik…
Kíváncsi heteró pasi,bi után érdeklődő párhoz csatlakozna,akár rendszeresen!
Kizárólag hellyel rendelkező ( panzió, autó, erdő nem hely ! ) diszkrét kukkolhat, de ha úgy alakul beszállás is lehetséges , a szintjét egyeztetjük persze. Minimum feltétel az ápoltság,!!!!!!! válaszokat priviben, fotó nélküli anonymusok NEM. Nyilván ha nincs itt fent fotó akkor mailban kérjük a képeket. SZSZB megye Nyíregyháza
Sziasztok.
Házibarát lennék , adatlapom adott.
Házibarát lennék , adatlapom adott.
Sziasztok domináns tipusként keresek nőket és párokat Budapest környékén . 23F
Hali!
Ózdon vagy környékén valaki ma estére?
Helyem van
Ózdon vagy környékén valaki ma estére?
Helyem van
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok !! Monor környéke vagy Pilis kalandozni valaki hölgyeim ?
28 éves pasi vagyok egész este rá érek

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Olyan párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok, normális, ápolt párral ismerkednék Bp-en. 47 éves 183/87 hetero pasi vagyok.
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
Héten, kora este szeretnénk egy Budapesti 42 pluszos, és 180 cm magasabb bi férfit meglátogatni! Tartós kapcsolatot keresünk!
Héten, kora este szeretnénk egy Budapesti 42 pluszos, és 180 cm magasabb bi férfit meglátogatni! Tartós kapcsolatot keresünk!