Sziasztok!!! Házibarát lennék párok csajok? Délutánonként pár órára esetenként esetleg éjszaka is.Ápolt igényes határozott férfi vagyok.178cm 95kg intim méret kb 20cm.Írjatok bátran.Élvezzük egymást
Sziasztok.
Bács- Csongrád megyéből keresek párt 3mas szexre. Biszex is lehetséges. Igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Borotvált vastag farkam van. Házi barátként is érdekelne. Közös nudizás is lehet. Utazni tudok.
Bács- Csongrád megyéből keresek párt 3mas szexre. Biszex is lehetséges. Igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Borotvált vastag farkam van. Házi barátként is érdekelne. Közös nudizás is lehet. Utazni tudok.
Hétvégére hazibarat lennék,írj privit
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en. 47 éves hetero férfi vagyok.
Sziasztok.
Hetvegere keresek párt , 30 éves úrként.
Kisebb házibuliba is szívesen csatlakoznék.
Érettebb párok keresésének is orulnek.
Nagy cici előnyt élvez..
Kerlek privatban jelenrkezzetek
Hetvegere keresek párt , 30 éves úrként.
Kisebb házibuliba is szívesen csatlakoznék.
Érettebb párok keresésének is orulnek.
Nagy cici előnyt élvez..
Kerlek privatban jelenrkezzetek
Sziasztok!
Házibarát lennék az adatlapom szerint. Keressetek bizalommal.
Házibarát lennék az adatlapom szerint. Keressetek bizalommal.
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
házibarát lennék.

Sziasztok!
Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet keresek hosszabb távra !
Akár autós, búvóhelyes talikra!
Valóban nagy és megbízható cerkám van .
Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet keresek hosszabb távra !
Akár autós, búvóhelyes talikra!
Valóban nagy és megbízható cerkám van .
.
Sziasztok . Magára adó, sportos, diszkrét férfi, 45éves, párhoz csatlakozna a hölgy örömére .,Minden hó ba 2hetet vagyok Magyarországon! Akár masszázs, szendvics szex, vagy amit szeretnétek! Érzéki, finom szex! Győr
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Budapesten kukkolnék párokat vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is. Utazni tudok!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok,
Ápolt, igényes potens, masszírozni tudó pasiként Hölgyet vagy Párt fogadnék ma Szombathelyen, de ha úgy adódik utazni is tudok!
Ápolt, igényes potens, masszírozni tudó pasiként Hölgyet vagy Párt fogadnék ma Szombathelyen, de ha úgy adódik utazni is tudok!
Sziasztok kèt 45 éves pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömère .17 18 cm intim.lehetöleg Pest megyèben .csak hetero alapon .WhatsApp 702126764 vagy írj itt
Sziasztok !
Pasit keresünk 3.nak aki szereti az érzéki sexet , izmos és legalább 17 cm es mérettel rendelkezik .
Puszi !
Pasit keresünk 3.nak aki szereti az érzéki sexet , izmos és legalább 17 cm es mérettel rendelkezik .
Puszi !
Hello
Bp valaki?
Bp valaki?