Sziasztok.
Hosszú távra,rendszeres talalkozóra keresünk,a hölgy örömére pasit!
Légy független.
Hosszú távra,rendszeres talalkozóra keresünk,a hölgy örömére pasit!
Légy független.
Sziasztok !
Izmos , jóképű méretes pasit keresünk 3, nak . Csak akkor írj , ha tényleg az vagy !
Izmos , jóképű méretes pasit keresünk 3, nak . Csak akkor írj , ha tényleg az vagy !
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok Péntek estére vagy szombat estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Régi motoros vagyok már a swinger világban (is), hetero férfiként voltam már jó pár felállásban, kipróbáltam sok mindent, rendkivül változatos helyszineken (vadászles), mindenféle napszakban..
Házibarátként is megállom a helyem, a legutolsóban is majd 1 évig nagyon jól működött a dolog, mindenféle cosplay és szerepjátékok is terítékre kerültek, majd gyermekvállalás miatt ez a házibarátosdi véget ért.. (sajnos). :( ezért új házibarát t keresek...
Elég aktiv vagyok a szexben, nem igazán léteznek tabuk, dominánsabb pasiként inkább a temperamentumos szexet preferálom, de nem tévedek el az igazán fájdalmat okozó kemény szex felé.. (Bár volt már rá példa, a hölgy igényei miatt
Egyébként tetszett..)
Számomra fontos az intimitás, imádom a női meztelenséget, és ami a legfontosabb, a diszkréció..
Szeretek szinte mindenhol, minden körülmények között szexelni, szeretek kezdeményezni és vevő vagyok a női nem praktikáira, az elcsábításra
Megbízhatónak tartom magam, tudom hol a helyem, nem vagyok titokban hátulról csábítgató, számomra fontos a jó kedv minden körülmények között..
Nincs kifejezett kedvenc póz, bármit szeretek amit a partner(ek) is.. nyilvánvalóan vannak dolgok, amik tabu besorolás alá esnek, természetesen ezt maximálisan tiszteletben tartom.

Elég aktiv vagyok a szexben, nem igazán léteznek tabuk, dominánsabb pasiként inkább a temperamentumos szexet preferálom, de nem tévedek el az igazán fájdalmat okozó kemény szex felé.. (Bár volt már rá példa, a hölgy igényei miatt

Számomra fontos az intimitás, imádom a női meztelenséget, és ami a legfontosabb, a diszkréció..
Szeretek szinte mindenhol, minden körülmények között szexelni, szeretek kezdeményezni és vevő vagyok a női nem praktikáira, az elcsábításra

Megbízhatónak tartom magam, tudom hol a helyem, nem vagyok titokban hátulról csábítgató, számomra fontos a jó kedv minden körülmények között..

Nincs kifejezett kedvenc póz, bármit szeretek amit a partner(ek) is.. nyilvánvalóan vannak dolgok, amik tabu besorolás alá esnek, természetesen ezt maximálisan tiszteletben tartom.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Olyan 18+-os (kor és intim) FÉRFIT keresek, akit vonzana egy nagyon pucsító formás nő alapos kefélése
50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, kisfarkú házibarátot keresünk! Udvarlás, közös programok, stb miatt függetlenek előnyben! (Kép nélkül ne írj!)
hétvégére keresünk heteró hármashoz férfit előzetes ismerkedés alap elvárás az adatlapon
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyéke
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a szép puncit és a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék igényes, biszex pàrnàl.
Hàzibaràt lennék igényes, biszex pàrnàl.
Üdv párt lányt keresünk
50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, kisfarkú házibarátot keresünk! Udvarlás, közös programok, stb miatt függetlenek előnyben! (Kép nélkül ne írj!)
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Szívesen csatlakoznék párhoz Pest megyében.