Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja....
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Megüresedett hazibarat állást keresek,jászság és környéke előny
Szia szeretnék találni egy olyan bi párt ki szivesen be venné személyem egy hármasba én 180cm magas 105kg vagyok 14 4es farkam imádok nyalni szopni sex elött után közben imádom a cuckold creampie dolgokat. Budapest Szolnok vonalon keresek helyem nincs kocsim van utazni tudok.
Sziasztok!
A héten igényes, kalandozni vágyó pár Gyulán nem pihen esetleg? Kis fürdőzés, kaland a víz alatt, utána a szobában, stb... Kölcsönös szimpátia esetén bármiben benne vagyok.
A héten igényes, kalandozni vágyó pár Gyulán nem pihen esetleg? Kis fürdőzés, kaland a víz alatt, utána a szobában, stb... Kölcsönös szimpátia esetén bármiben benne vagyok.
Sziasztok. Nyitott pár házibarátja lennék. Heves megyében.
Sziasztok!
Normális valós párral , ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!
Normális valós párral , ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Hali!
Pest megyében, hosszabb távon házibarát lennék!
Üdv
Pest megyében, hosszabb távon házibarát lennék!
Üdv
Ha szereted a finom punci illatát,és szivesen szagolgatnád barátnőm bugyiját és tele is éveznéd akkor találkozzunk,ha izgatnak téged is a fehérneműk bugyik harisnyák akkor várlak Pestmegyében egy nagy hokizásra.Hozhatod Te is barátnőd feleséged bugyiját,közben nézhetünk izgató csajos masztizós videókat.Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van,inkább esténként érek rá,ha vidéki vagy szállás is megoldható nálam.Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Sziasztok!
Nyitott pàr baràtja lennék.
Nyitott pàr baràtja lennék.
Házibarát kerestetik. Nem dohanyzó, humoros, 40-45 körüli pasi személyében. Fontos, hogy helyed legyen, nálunk sajnos ez korlátozott. Somogy-Veszprém-Fejér.
Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Ha szereted a finom punci illatát,és szivesen szagolgatnád barátnőm bugyiját és tele is éveznéd akkor találkozzunk,ha izgatnak téged is a fehérneműk bugyik harisnyák akkor várlak Pestmegyében egy nagy hokizásra.Hozhatod Te is barátnőd feleséged bugyiját,közben nézhetünk izgató csajos masztizós videókat.Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van,inkább esténként érek rá,ha vidéki vagy szállás is megoldható nálam.Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Párként keressük harmadik felünket
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk! Max 45 lehet a partnerünk !