Sziasztok!
Hàzibaràt lennék kedves, diszkrét pàrnàl. Talàlkozàs akàr màr ma este. Helyem van.
Hàzibaràt lennék kedves, diszkrét pàrnàl. Talàlkozàs akàr màr ma este. Helyem van.
Sziasztok! Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyékén
Tatabánya, Tata, Komárom környékén lenne valaki aki szopatna ,stb. Bi téren kezdő vagyok, privátba írjon akinek van kedve bevezetni az ilyen dolgokba. Ha igény van rá páromat is be lehet vonni a játékokba, ebben az esetben lehetnél állandó házibarátunk is.
Sziasztok. Hétvégére közös program?

Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyobb farkú fiatal(os)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyobb farkú fiatal(os)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni, nyalni. A szerepjátékokat is szeretem. Szívesen leszek a szigorú rendőr aki megbünteti a feleséged, vagy a futár aki pénz helyett más fizetési módpt is elvállal :P vagy tetszene ahogy valaki teleélvezné a feleséged, hogy utána megdughasd a gecis punciját? Keressetek privátban, igyunk az este valamit, aztán meglátjuk mi lesz

Nagy faszú férfi kényeztetne hölgyet,feleséget,anyukát.
Sziasztok,
Szeretnék ismerkedni valós normális párral, akikkel, ha úgy alakul jól, is tudjuk magunkat érezni.
Szeretnék ismerkedni valós normális párral, akikkel, ha úgy alakul jól, is tudjuk magunkat érezni.

Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (tegnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:09

Sziasztok. Pasit keresünk max 45 eves korig vagy pasikat egyszerre! Csak is sportos testalkat!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Most pénteken /09.26./ szívesen találkozunk hozzánk hasonló igényességű és korú fiúval, akár párral.
Akit érdekel, privátban írjon.
Akit érdekel, privátban írjon.
Biszex érdeklődésű pasi vagyok,hasonló gondolkodású ápolt párhoz csatlakoznék!
Kedves igényes pasiként, hasonló párokhoz csatlakoznék!
Sokszor napközben is ráérek!
Beszélgessünk egy jót!
Sokszor napközben is ráérek!
Beszélgessünk egy jót!

Sziasztok. Pasit keresünk max 45 eves korig vagy pasikat egyszerre! Csak is sportos testalkat!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2025. 09. 24. szerda 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 24. szerda 07:40

Sziasztok!
Ma este szivesen fogadnánk ápolt, szőrtelen fiút, fiúkat. Érezzük jól magunkat és tegyük rendszeressé a találkákat.
Ma este szivesen fogadnánk ápolt, szőrtelen fiút, fiúkat. Érezzük jól magunkat és tegyük rendszeressé a találkákat.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Nagyobb korkülönbséget kedvelő Hölgy - Lány - Pár társaságát keresem. Én 50 - es Férfi vagyok. Te - Ti lehetőleg 20-30 év között vagy 60 év felett legyél - legyetek.