Hello
Szekszárd és környékén keresek hosszútávú ismeretséget..
Érd.privátban
Szekszárd és környékén keresek hosszútávú ismeretséget..
Érd.privátban
Hosszútávra párhoz társulnék örömmel!
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Sziasztok!
Normális valós párral , hölggyel ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!Elsősorban Dél -Dunántúl.
Normális valós párral , hölggyel ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!Elsősorban Dél -Dunántúl.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Idősebb érett hölggyel, párral, nagyival ismerkednék
Idősebb érett hölggyel, párral, nagyival ismerkednék
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok, sportos 40-es barátot keresünk Miskolc környékén. Kamusok, ígérgetők NEEEE!!!!!
Email címünkre várjuk leveled.
Email címünkre várjuk leveled.
Sziasztok. Kecskeméti megbízható határozott pár?
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok!
Harmincas srácként HETERO alapon keresek ma estére Budapesten huncutkodni kívánkozó nőket vagy párokat. Részletek privátban.
Harmincas srácként HETERO alapon keresek ma estére Budapesten huncutkodni kívánkozó nőket vagy párokat. Részletek privátban.
Sziasztok!
Még mindig keresek olyan budapesi nőt akit izgatna alkalmanként az autós kölcsönös maszti ,orál, stb !
Csak nő, csak Budapest !
Valóban 23-cm cerkám van
Még mindig keresek olyan budapesi nőt akit izgatna alkalmanként az autós kölcsönös maszti ,orál, stb !
Csak nő, csak Budapest !
Valóban 23-cm cerkám van
Szép hétvégét kedves érett egymást szerető és tisztelő párok!Jani vagyok igényes kedves jófej és tisztelettudó férfi aki szívesen csatlakozna egy érett párhoz kölcsönös szimpátia esetén,főleg hosszútávban gondolkodnék szeretném megélni és átélni a jó sexet egy olyan párral aki eltökélt és vágyik a kellemes órákra 3masban!Ha felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok izgatottan várom.Foleg pestmegyében Budspesten Jász Nagykun-ban Bács kiskunban ismerkednék!
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely van!
Írjatok
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely van!
Írjatok
Sziasztok párhoz csatlakoznák extra vastag és potens férfi ként .
Sziasztok! Hazibarat lennék egy kedves párnàl! 37 éves igényes, normális srác vagyok. Képet az adatlapomon láthattok kapcsolat után.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Sziasztok szívesen ismerkednek párral, vastag intimmel rendelkező normális pasi vagyok. Miskolc Sárospatak környékről.
Sziasztok! Adatlapom szerint keresnék mindkét részről biszex párt. Én Budapest XI- ker..
Kizárólag 30 èv alatti vèkony, vagy izmos srácot keresünk hetero alapon harmas sexhez Budapesten. Fènykèpes jelentkezèst vàrunk.