Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit.
Sziasztok,
Ha péntek vagy szombat estére épp egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket,
Ha péntek vagy szombat estére épp egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így

Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket,
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Kis vékony alacsony pici fiatal keresnek
Sziasztok!
Szopatni vágyó aktívat keresek aki meglátogatna ma.
Helyem van.
Szopatni vágyó aktívat keresek aki meglátogatna ma.
Helyem van.
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok! Szabolcsból vagy Hajdúból párt esetleg bi párt keresnék!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Adatlap alapján ismerkednénk
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr. Masszázs vagy amit szeretnétek.
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
elhanyagolt hölgyet szivesen kényeztetnék
Sziasztok !
Most csütörtökre (2025.10.09.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most csütörtökre (2025.10.09.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok szivessen lennék házibarát Tatabánya környékén
Sziasztok! Ma estére keresünk bi férfit aki csatlakozna párosunkhoz. Fényképes emaileket várunk.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párok játékszere lennék rendszeresen. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok!
Baràtsàgos, diszkrét pàrral ismerkednék.
Baràtsàgos, diszkrét pàrral ismerkednék.