Sziasztok!
Szabolcs megye valaki?
Szabolcs megye valaki?
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék
Kamus!!
(Ez egy válasz milfroma55 üzenetére (2025. 10. 23. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Házibarát? Szívesen kiteném magam ilyen kockázatnak... Kor alkat nem számít.. Igényes pasi..
Házibarátot keresünk párom rèszére!
Roma Milf kimondottan fiatal csődört keres szexre
Nagy cicis hölgy örömére lennék. Helyem van utazni tudok. Nagy méret van
Sziasztok! Szekszárd és környékén keresünk olyan személyeket, ffi-t nőt párokat, akik szeretnék színesíteni szexuális életüket. Nem szerelmet keresünk, az van. Ha lehet, olyan írjon, aki komolyan is gondolja. Hosszabb távra keresünk. Hétköznap vagyunk elérhetőek. Ha pasiként jelentkezel, legalább az első találkozón jelenj meg normálisan....! Ha van olyan, aki hasonlóan gondolja, jelentkezzen.
Sziasztok! Igényes párhoz csatlakoznék hosszú távon!Pest-megyében! Én 39/191
Most valakihez felmennék Székesfehérváron
Sziasztok!
Valaki aktív aki Ózdon szopatna most?
Valaki aktív aki Ózdon szopatna most?
Sziasztok! Idősebb (50+) párral ismerkednék. Nyitott vagyok sok mindenre. Hely ok akár ma is a 11. kerületben.
Soproni párral ismerkednék
Sziasztok!
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Norbi Budapest XX.ker
Sziasztok!
házibarát lennék ,vagy szerető.adatlapom ,képek videók adott.
Kor ,alkat mellékes nőiesség ,ápoltság ami számit.
Várom bemutatkozó levelet. Norbi
házibarát lennék ,vagy szerető.adatlapom ,képek videók adott.
Kor ,alkat mellékes nőiesség ,ápoltság ami számit.
Várom bemutatkozó levelet. Norbi
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok!
A héten vasárnap vagy hétfőn (10.26-27) szívesen fogadunk igényes, komoly szándékú, értelmes SRÁCOT vagy PÁRT.
Minőségi helyünk van, ott tudunk találkozni.
SRÁC esetében: 25-45 év közötti, nagy, formás mérettel rendelkező, találkozni is merő, valós pasik érdekelnek csak.
Itt intelligens beszélgetést követően, izgalmas erotikus játékokat (pl. handjob, footjob, közös maszti) tudok elképzelni első alkalommal.
PÁR esetében: 20-35 közötti lány taggal rendelkező, valós, hozzánk hasonló alkatú és igényességű párok írjanak kizárólag!
Itt izgalmas lenne számomra, ha a barátom jelenlétében - a pár szexuális aktusa közben - a lány tag bevezetne a női érintés és csók érzéki világába. smile
/Akinek ez első alkalommal kevés és párcserét vagy aktust akar azonnal, akkor kérem, NE írjon nekem, mert csakis az érdekelhet, amit világosan leírtam az imént./
Várjuk a komoly, találkozni akaró és merő, a fenti minimális kritériumnak megfelelő, való srácok, párok üzenetét.
Puszi,
Niki
A héten vasárnap vagy hétfőn (10.26-27) szívesen fogadunk igényes, komoly szándékú, értelmes SRÁCOT vagy PÁRT.
Minőségi helyünk van, ott tudunk találkozni.
SRÁC esetében: 25-45 év közötti, nagy, formás mérettel rendelkező, találkozni is merő, valós pasik érdekelnek csak.
Itt intelligens beszélgetést követően, izgalmas erotikus játékokat (pl. handjob, footjob, közös maszti) tudok elképzelni első alkalommal.
PÁR esetében: 20-35 közötti lány taggal rendelkező, valós, hozzánk hasonló alkatú és igényességű párok írjanak kizárólag!
Itt izgalmas lenne számomra, ha a barátom jelenlétében - a pár szexuális aktusa közben - a lány tag bevezetne a női érintés és csók érzéki világába. smile
/Akinek ez első alkalommal kevés és párcserét vagy aktust akar azonnal, akkor kérem, NE írjon nekem, mert csakis az érdekelhet, amit világosan leírtam az imént./
Várjuk a komoly, találkozni akaró és merő, a fenti minimális kritériumnak megfelelő, való srácok, párok üzenetét.
Puszi,
Niki
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !

Jekaterina