Sziasztok Kedves Párok!
Középkorú Férfi vagyok Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik a szó klasszikus értelmében keresnek Házibarátot!
Állandó tartós kapcsolat,nem csak szexpartner,ha kell segít bármiben/javít,szerel,stb/közös programok, hétvégék....
Anyagiaktól mentes normális kapcsolatot szeretnék, természetes ez nem a közös programokra vonatkozik !
Elsősorban Budapest és környékén szeretnék ismerkedni olyan Párral akik ezt szintén komolyan és hosszú távon szeretnék !
Köszönöm!
Középkorú Férfi vagyok Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik a szó klasszikus értelmében keresnek Házibarátot!
Állandó tartós kapcsolat,nem csak szexpartner,ha kell segít bármiben/javít,szerel,stb/közös programok, hétvégék....
Anyagiaktól mentes normális kapcsolatot szeretnék, természetes ez nem a közös programokra vonatkozik !
Elsősorban Budapest és környékén szeretnék ismerkedni olyan Párral akik ezt szintén komolyan és hosszú távon szeretnék !
Köszönöm!
Sziasztok. 44 éves férfi vagyok, vas megyében hölgyek esetleg párok házibarátja lennèk.
Sziasztok ma estére 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben írjatok rám egy üzenetet
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Párommal keresünk férfit, kettes illetve hármas együttléthez. Kizárólag 24-40 éves kor között.
Ápolt, igényes és szexben kitartó partnert keresünk legalább 16-17cm intimmel.
Vedd figyelembe hogy találkozni kizárólag csak este 21-22 óra környékén tudunk minden nap. Alkalmanként, ritkán napközben is jó lehet.
Semmi kép nem keresünk 2 perces embereket, csak olyan férfit keresünk aki tudja hogy hol a helye egy ilyen kapcsolatban és tudja is hogy hogy kell használni a férfiasságát.
Ápolt, igényes és szexben kitartó partnert keresünk legalább 16-17cm intimmel.
Vedd figyelembe hogy találkozni kizárólag csak este 21-22 óra környékén tudunk minden nap. Alkalmanként, ritkán napközben is jó lehet.
Semmi kép nem keresünk 2 perces embereket, csak olyan férfit keresünk aki tudja hogy hol a helye egy ilyen kapcsolatban és tudja is hogy hogy kell használni a férfiasságát.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr.
Sziasztok,
Keresek egy együtt élő, budapesti hetero házaspárt.
Kölcsönös tiszteleten alapuló, hosszútávon gondolkodó, állandó partnert kereső párost keresek.
Kizárólag a kedves háziasszony örömére.
Kezdetben mondjuk egy négykezes masszázs a bájos feleség részére, csakis a férj együttműködésével.
Korrekt, diszkrét, értelmiségi hetero férfi vagyok.
Kapcsoolat felvétel privát üzenetben, köszönöm
Keresek egy együtt élő, budapesti hetero házaspárt.
Kölcsönös tiszteleten alapuló, hosszútávon gondolkodó, állandó partnert kereső párost keresek.
Kizárólag a kedves háziasszony örömére.
Kezdetben mondjuk egy négykezes masszázs a bájos feleség részére, csakis a férj együttműködésével.
Korrekt, diszkrét, értelmiségi hetero férfi vagyok.
Kapcsoolat felvétel privát üzenetben, köszönöm
Heves-Borsod-Szolnok !!!! Biszex pár házibarátja lennék!!
Szerintem megér néhány üzenet váltást. Írjál privátban!
(Ez egy válasz 1 negyvenes üzenetére (2025. 11. 07. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 07. péntek 17:42
(Ez egy válasz 1 negyvenes üzenetére (2025. 11. 07. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Azoknak a pàroknak,hölgyeknek a levelèt vârom akikkel màr volt kalandom.
Szép napot!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok. Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok. Írj privátot.
Sziasztok
Győr vagy Max 40 km bellül keresünk Aktív bi férfit
40-55 év között és helyel is rendelkezik esti és éjszakai Találkozáshoz
Győr vagy Max 40 km bellül keresünk Aktív bi férfit
40-55 év között és helyel is rendelkezik esti és éjszakai Találkozáshoz
Budapesten párokat kukkolnék vagy csaltlakoznék hozzájuk!
Viber, Google chat, Whatsapp van, utazni tudok.
Viber, Google chat, Whatsapp van, utazni tudok.

atti70
Monika S