Sziasztok!
Ózdon helyel rendelkezem és keresek aktívat aki szopatna egy jót vagy párt akikhez a férfi örömére be lehet csatlakozni.
Ózdon helyel rendelkezem és keresek aktívat aki szopatna egy jót vagy párt akikhez a férfi örömére be lehet csatlakozni.
Sziasztok Hölgyekel
camozás beszélgetés maszti
Izgat a duci, szőrös. Mindenben benne vagyok.
camozás beszélgetés maszti
Izgat a duci, szőrös. Mindenben benne vagyok.
Sziasztok! Diszkrét, higiénikus párral ismerkednék hosszú távra privátban.Köszönöm!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok. Szivesen ismerkednék, nálam idősebb hölggyel, olyannal aki szeret kicsit perverz lenni.
Sziasztok.
Sziasztok. 28 éves értelmiségi srác vagyok Budapestről. Az adatlapomon bővebben olvashattok, és a farkamról is láthattok videókat. Az ágyban maximálisan odaadó vagyok, garantált az orgazmus. Hölgyekkel, párokkal ismerkednék akár az érettebb korosztályból is. Vidék is érdekel. Üzenetben keressetek nyugodtan.
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok!
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Valóban 23-cm cerkámmal
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Valóban 23-cm cerkámmal
Sziasztok!
Baràtja lennék kedves, diszkrét pàrnak.
Baràtja lennék kedves, diszkrét pàrnak.
Sziasztok
(Ez egy válasz DpRolild üzenetére (2025. 12. 01. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok. Mindenre nyitott, 45éves, magára adó pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Szia, ha van kedved írj
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Keresek olyan párt, mindegy, milyen korú, aki megengedné, hogy egy hetven éves férfi részese legyen (hetero alapon) közös örömeiknek, fizikailag persze a hölgy örömére. Nem kellene behatolnom, csak annyi lenne, hogy a hölgytagot simogatnám, ujjammal is kényeztetném, szimpátia esetén csókolhatnám is.
Sziasztok !
Ma este , hölgy , pár ?
Helyem van Keszthelyen
Ma este , hölgy , pár ?
Helyem van Keszthelyen
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel

faresz26
Jitka