Hölgy akinek lenne kedve szopni egy formás farkat?
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Gyöngyös vagy környékén keresek párt hetero vagy biszex élményekre.diszkréció higénia adott és elvárt!
Házibarát lennék intelligens párnál vagy hölgynél Sopron környékén
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja....
Sziasztok.
Megbízható férfi keres valós part hosszabb távra.
Megbízható férfi keres valós part hosszabb távra.
Diszkrét pár házibarátja lennék....Heves,Borsod,Szolnok,Pest megye
Gödöllő és környéke 50es 60as pàrt keresek3ashoz,szeretnék faszt szopni,gecis puncit nyalni,hely van.
Sziasztok! Valós , komoly párral ismerkednék hosszú távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos!
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít !!!! ……
Párok?...
50/187/100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21/6) mérettel...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké...
Sziasztok irtam privátba
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2026. 01. 24. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Baràtja lennék pàrnak.
Baràtja lennék pàrnak.
Sziasztok kèt pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömère .44 45 èvesek 17 19 cm intim .Csak nèzd ahogy kènyeztetjük elöted a pàrod. Vagy szàlj be te is .Helyünk nincs de utazunk szívesen .Hosszutàvon rendszeresen lenne jó .írj privát vagy elèrhetösèget .
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolc és környékén, vagy elfogadható távolságon belül. Valaki aki komolyan gondolja?
Sziasztok.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
Bi beállítottságú férfit keresnénk kölcsönös örömökre.
Sziasztok. Párnak lennék a házibarátja 26 éves ápolt átlagos pasi vagyok 17cm intimmel. Bács-Kiskun megyében és vonzás körzetében keresnék
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr