Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Fiatal ápolt normális srácként lennék házibarát!!!
Sziasztok!
Valóban nagy cerkával megáldott pasiként, Budapesten napközben elhanyagolt hölgyet kényeztetnék !
Akár cuckold, dogging,vagy hasonló témákban is.
Csak heteró alapon !
Üdv;kukori69
Valóban nagy cerkával megáldott pasiként, Budapesten napközben elhanyagolt hölgyet kényeztetnék !
Akár cuckold, dogging,vagy hasonló témákban is.
Csak heteró alapon !
Üdv;kukori69
Fehérváron ma randi?Minden ötletet meghalgatok!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Párok?...
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Sziasztok.Nyíregyházi párral ismerkednék.
Sziasztok!
Bi párral ismerkednék, bp és környékén. Tartalmas kapcsolatot keresek!
Bi párral ismerkednék, bp és környékén. Tartalmas kapcsolatot keresek!
Sziasztok. Komoly part keresek cuckoldre Gyor es kornyeke.En 44 eves apolt komoly nagyfarku (20 cm) egyetemet végzett bull vagyok. Ha csak komolyat kerestek akkor irjatok...koszonom
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
190cm magas férfias BULL párokat keres cuckold kapcsolatra
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Holnap, szombaton, Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Hétvégén Győrben tali esetleg valaki/valakik? Hely legyen. Utazni tudunk. Privátba várjuk az üzeneteket.
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, bi~párhoz is csatlakozom, a bi nem feltetel, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
Sziasztok! Tatabánya-Tata környékén ismerkednék adatlapom szerint
Akár a mostani hétvégére is..
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
Soproni partnereket keresek házibarátság céljából.

Jannet