ma estére pasit keresünk hetero alapon
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (a határ másik oldala 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (a határ másik oldala 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Sziasztok
Hölgy vagy pár szeretne ma találkozni?
Utazni tudok és elég nyitott vagyok.
30F
Hölgy vagy pár szeretne ma találkozni?
Utazni tudok és elég nyitott vagyok.
30F
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!! Kukkolnék csak a környéken !
Sziasztok,
nyitott, érettebb párral ismerkednék ..odaadóan kényeztetnék..sub, bi hajlamokkal.
Zsolt
nyitott, érettebb párral ismerkednék ..odaadóan kényeztetnék..sub, bi hajlamokkal.
Zsolt
Olyan kiváncsi hetero urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Szeresd a szép puncikat a jó szexfilmeket.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Alkalmanként,vagy rendszeresen,szívesen állok férfi-hölgy pár rendelkezésére,akár mindkét fél örömére,kedvére. Ápolt,diszkrét,inteligens pasiként.
51 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Sziasztok! Párokkal ismerkednék Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok!
Diszkrét, kedves pàr baràtja lennék. Enyhe nyitottsàg, kivàncsisàg belefér.
Diszkrét, kedves pàr baràtja lennék. Enyhe nyitottsàg, kivàncsisàg belefér.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma péntek estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok lenne itt olyan pár ahol a hölgytag esetleg terhes ?45 éves pasi csatlakozhatna .esetleg vinném magammal a haveromal is .Persze minden csak hetero alapon .
Veszprém környékén keresek a címmel megegyezően kereső párokat.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !