Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Harmincas, sportosan vékony srácként keresek ma estére hölgyet vagy párt Budapesten HETERO alapon mokázáshoz! Részletek privátban
Mai nap Aktív férfit,párokat keresek egy kis kalandozásra ha szeretnétek akkor jó masszázst is kaptok!
Kulturált helyem van Kecskeméten!
Sziasztok
Debrecen és környékén ismerkednék diszkrét kapcsolat céljából 50+ telt hölgyekkel.
Ha Te is ilyen kapcsolatot keresek irj privatban és ott a többi.
Debrecen és környékén ismerkednék diszkrét kapcsolat céljából 50+ telt hölgyekkel.
Ha Te is ilyen kapcsolatot keresek irj privatban és ott a többi.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, nőt ,lányt egész estés kalandra , kis bulira, és ha jól érezük egymást akár hosszabb távra is terveznék
Olyan bi. vagy hetero pasit keresek, akinek rengeteg spermája van, s szívesen spriccelne a számba. Akár rendszeresre is.
Mai nap Aktív férfit,párokat keresek egy kis kalandozásra ha szeretnétek akkor jó masszázst is kaptok!
Sziasztok!
Kedves, diszkrét pàrt, hölgyet keresek hosszabb tàvra.
Kedves, diszkrét pàrt, hölgyet keresek hosszabb tàvra.
Sziasztok!
Ma délelőtt lány vagy pár aki fogadna Budapesten? Pároknál biszex is ok.
Ma délelőtt lány vagy pár aki fogadna Budapesten? Pároknál biszex is ok.
Nyíradony környékén valaki? Diszkréció fontos!
Hölgyet keresek ma délelőttre Pest X. Kerben egy kis titkos kalandra
helyem van, légy ápolt, diszkréció fontos!!

Szerdán NAPKÖZBEN csinos lány vagy pár társasága lennék Debrecenben. Nagyon szeretnék végre újra egy ismeretlen puncit nyalni. Párok esetén biszex is rendben van. Írjatok, ha valóban találkoznátok is.
Sziasztok. Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, nőt ,lányt egész estés kalandra , kis bulira, és ha jól érezük egymást akár hosszabb távra is terveznék
Nyíradonyból vagy környékéről van itt valaki? Írj üzenetet.
diszkréció adott és elvárt!!

Sziasztok! Nem függetlenként keresek hölgyet titkos kalandra Debrecenben , akár hosszabb távra is, diszkréció fontos! Légy ápolt, 25 éves srác vagyok
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok!
Jövő héten szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus pár hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, egészséges, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Ne csak fantázia legyen, hanem lépjünk a tettek mezejére és éljünk meg egy izgalmas, felejthetetlen hármast!
Legyen szép napotok!
Jövő héten szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus pár hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, egészséges, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Ne csak fantázia legyen, hanem lépjünk a tettek mezejére és éljünk meg egy izgalmas, felejthetetlen hármast!
Legyen szép napotok!
Több mint 100 bejegyzést írtál pár hónap alatt, de nem volt időd kitölteni az adatlapodat, és feltölteni pár fotót a kényeztetésre ilyen bőszen felkínált farkadról.... Őszintén drukkolok, hogy összejöjjön, mert azért kicsit unalmas ugyan azokat a hirdetéseket olvasni ennyire sokszor.
A másik ilyen latex2 nicknevű srác, aki ha belemenne már én is megdugnám egy felcsatolhatóval. És lesz egy pont, amikor eskü szerzek neki egy nőt, aki végre megteszi! Ő már 300 felett jár ugyan azzal a vággyal, szépen fogalmaz, adatai szerint normális alkatú, szóval hölgyek, vki avassa már fel ott Vas megyében!
(Ez egy válasz zolika01 üzenetére (2025. 05. 22. csütörtök 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 22. csütörtök 09:18
A másik ilyen latex2 nicknevű srác, aki ha belemenne már én is megdugnám egy felcsatolhatóval. És lesz egy pont, amikor eskü szerzek neki egy nőt, aki végre megteszi! Ő már 300 felett jár ugyan azzal a vággyal, szépen fogalmaz, adatai szerint normális alkatú, szóval hölgyek, vki avassa már fel ott Vas megyében!

Sziasztok, keresek olyan személyt aki nőibe öltözve jól le szopna a farkamat! Csak kora reggel jo! Vas megye utazni tudj
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Debrecenben vagy környékén hölggyel ismerkednék...!
178/78 normális, intelligens, diszkrét pasi vagyok.