Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod, bár tök mindegy mit írok ide)
Sziasztok szép napot mindenkinek keresnék budapesti nagyon diszkrét szelíd úriembert aki szeret női szexi cucokba szeretkezni akár hosszú távra akár alkalmilag helyed legyen csak komoly érdeklődők jelentkezését várom írj Budapest
Mai nap Aktív férfit keresek egy kis mókára,kezdésnek kis masszázst adok!
Kecskeméten helyem van!
Kecskeméten helyem van!
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Nem független hölgyeket keresek Baranyába,Tolnába,
Sziasztok,
Ma éjszakára, vagy holnap estére keresek partnert, nőies,telt,akar extrém telt budapesti hölgy személyében.
Van egy olyan vágyam, hogy teljesen viszonzás nélkül kényeztetek orálisan orgazmusig, igény szerint többször is akár, bármilyen hosszan :P
Ma éjszakára, vagy holnap estére keresek partnert, nőies,telt,akar extrém telt budapesti hölgy személyében.
Van egy olyan vágyam, hogy teljesen viszonzás nélkül kényeztetek orálisan orgazmusig, igény szerint többször is akár, bármilyen hosszan :P
Sziasztok! Hölgyel ismerkednék, elsősorban Budapesten, de nem feltétel. Saját helyem van, ha szimpatus vagyok keress privátban

Sziasztok!Keresek olyan Lány(oka)t vagy Nő(ke)t aki(k) elvenné a fenekem szüzességét.Meg újjazna,kitágítana és Strap-onnal megdugna.Maga a tudat és érzés érdekel amikor meg dug egy Nő.Felbecsülhetetlen érzés lenne átélni,hogy egy Nő álltal egy felcsatolható farok van bennem.Szombathely és környékéről keresek partnert ehhez.46é. pasi vagyok.Helyem van.
Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Két férfi csinos sub nöt keres hármas partyhoz.

Idősebb, 55 65 év közötti nem kövér) urat keresünk izgató barátnőmmel bárhonnan csak tudj utazni,csak esténként jó,igényes ápoltak vékonyak vagyunk.
Csinos, nem független hölgyet keresnék diszkrét együttlétekre hosszútávon. Helyem van, nyugodt és igényes környezetben és én is intelligens, jól szituált férfi vagyok, aki többéves swingeres tapasztalattal rendelkezik. Írj, ha érdekes lehetek neked így.
Igényes párt Párt vagy egyedül élő hölgyet keresek ma estére hetero alapon! Utazni tudok fogadni is! Budapest Székesfehérvár Balaton környéke!
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok..kortól függetlenül hölgyet keresek titkos kapcsira hosszútávon, alkat mellékes ápoltság fontos...Heves Megye..
Sziasztok !
Párokat illetve kalandvágyó hölgyeket keresek akár hosszabb távra is !
Helyem van és utazni is tudok .
Párokat illetve kalandvágyó hölgyeket keresek akár hosszabb távra is !
Helyem van és utazni is tudok .
Debrecen és környékén keresek idősebb diszkrét megbízható hölgyet. Privat üzenetben irj.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.