Fiatal lány fenekét nyalnám, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni magát, a végtelenségig, mint nyalószolgája.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét....
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat 

Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor... 

Teljes élvezet, teljes titokban.

Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét....
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat

Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...

Teljes élvezet, teljes titokban.
                	dősebb, 60+ os,. intelligens házaspárral ismerkednék, szexkapcsolat céljából, mindkét fél örömére.
Ugyanebből a korosztályból kezdő, vagy eddig csak gondolatban átélő urakat szívesen elélveztetnék. (melegek kizárva)
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, nem vagyok biszex, nem is volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Hely szükséges.
Többi az ismerkedés során

Ugyanebből a korosztályból kezdő, vagy eddig csak gondolatban átélő urakat szívesen elélveztetnék. (melegek kizárva)
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, nem vagyok biszex, nem is volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Hely szükséges.
Többi az ismerkedés során
                	Heves Vármegye...hölgyet keresek titkos kapcsira...

Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon keresek nap közben ráérő hölgyet vagy párt kellemes kikapcsolódásra. Keressetek nyugodtan!

A feleségem részére keresek egy férfit (30-45 éves között), aki nős, jóképű, intelligens, kedves és nagyon VASTAG (minimum 6 cm, vagy vastagabb) intim mérettel rendelkezik. Nem feltétel hogy debreceni legyen, sőtt inkább ne legyen az (max 50 km). Egy hónapban egyszer-kétszer elvinném hozzá a nejemet, mintha egy körmöshöz, vagy fodrászhoz vinném, és otthagyom addíg, amíg jól érzi magát. Ez a dolog nagy szervezést igényel hely és szabadidő szempontjából, ezért csak olyan jelentkezzen, aki meg tudja oldani. Amennyiben ideutazna, itt is az ő feladata a hely rendezése.

A feleségem részére keresek egy férfit, aki nős, jóképű, intelligens, kedves és nagyon VASTAG intim mérettel rendelkezik. Nem feltétel hogy debreceni legyen, sőtt inkább ne legyen az, (max 50km). Egy hónapban egyszer-kétszer elvinném hozzá a nejemet, mintha egy körmöshöz, vagy fodrászhoz vinném, és otthagyom addíg, amíg jól érzi magát. Ez a dolog nagy szervezést igényel hely és szabadidő szempontjából, ezért csak olyan jelentkezzen, aki meg tudja oldani.

Sziasztok! Párok hölgy tagját kényeztetném!

Kedves hölgyek!
Bár sejtem, hogy el fog veszni a kommentem, mint csepp a tengerben, de hátha lesz, aki elolvassa, és pont egy olyan pasit keres, amilyen én vagyok. Ez esetben állok a kihívás elébe, szívesen ismerkednék hosszútávra Budapesten.

Bár sejtem, hogy el fog veszni a kommentem, mint csepp a tengerben, de hátha lesz, aki elolvassa, és pont egy olyan pasit keres, amilyen én vagyok. Ez esetben állok a kihívás elébe, szívesen ismerkednék hosszútávra Budapesten.
                	Salgótarján-Pásztó-Hatvan-Eger-Gyongyos vonzáskörzetében keresek egy normális, férfias biszex, vagy kiváncsi hetero havert minden jóra ( min.80 kg vagy). Írj privát üzenetet, ha magadra ismersz!

Feleséget kényeztetnék titokban,akár autós kaland is oké,ha lehetséges rendszeresen is!

A feleségem részére keresek egy férfit, aki nős, jóképű, intelligens, kedves és nagyon vastag intim mérettel rendelkezik. Nem feltétel hogy debreceni legyen, sőtt inkább ne legyen az. Egy hónapban egyszer-kétszer elvinném hozzá a nejemet, mintha egy körmöshöz, vagy fodrászhoz vinném, és otthagyom addíg, amíg jól érzi magát. Ez a dolog nagy szervezést igényel hely és szabadidő szempontjából, ezért csak olyan jelentkezzen, aki meg tudja oldani.

Sziasztok! Holnap délelőttre keresek hölgy partnert alkalmi kalandra Helyem van, diszkréció elvárt és adott. Kor nem lényeg, csak érezzük jól magunkat  smile 25F

Terhes, állapotos hölgyet keresek titkos kapcsira Eger környékén...

Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresünk Hatvan és környékén, aki szívesen csatlakozna párosunkhoz. Elsősorban az orális játékokat kedveljük, de minden csak megbeszélés kérdése. Emailben várjuk a jelentkezőket.

Két férfi csinos sub nőt keres.

DISZKRÉT partnert keresek. Pasit, kézimunka, estleg orál. Én neked, viszonzás kizárt.

Ma valaki Zirc környékén egy közös orál?
Normális távolságon belül menni is tudok

Normális távolságon belül menni is tudok
                	Sziasztok szívesen ismerkednek párral esetleg nővel Miskolc Putnok Kazincbarcika környékéről. 42 éves potens vastag intimmel rendelkező normális pasi vagyok.

Vecsésen ma, autóban közös masztira, órálra keresek partnert .

Hölgyet, házaspárt keresek ma-holnap Jberény és környékén orális örömökre utazni tudok.

ma 14:42
                		ma 14:42

Sigma76
 Sigma76

Sex Clowns 2
 Sex Clowns 2
     Ass to mouth 9
 Ass to mouth 9
     Lesbian College Coeds 13
 Lesbian College Coeds 13
     A pesti spriccparty klub 14 - A doktornő is bedobja magát
 A pesti spriccparty klub 14 - A doktornő is bedobja magát