Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Zalaegerszegen csütörtök péntek szombat délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Újpesten most valaki?
Szombatig keresnék Budapesten, kiéhezett feleségeket, akik fiatal faszra vágynak. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Képek a profilomon.
Sziasztok!Közös hokihoz keresek kíváncsi nyitott típusú puncimániás srácot urat,aki valóban szeret hokizni,szereti a jó szexfilmeket.Nem baj ha kezdő vagy-e téren.Igényes ápolt fiatal diszkrét Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Írj ha komolyan érdekel és el is tudsz jönni!Köszönöm!
győri ötvenes-hatvanas hölgyet keresek péntek estére!
Keveset használt 54 éves pasi vagyok Sopron -Bük környékén keresek hölgyet vagy párt aki-akik széthajtanának. Amúgy csapágyasra. Nem rossz pasi nem rossz adottsággal valaki használja már ki.
Házas nőket kényeztetnék Budapesten. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Kép a profilomon.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Sziasztok. Szerda délelőttre keresek nőt vagy párt Újpesten
Miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék Diszkrét nyitott férfi vagyok Priviben írj
Házas nőket kényeztetnék Budapesten. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Kép a profilomon.
Pároknak hölgyeknek,igényes randi helyet biztosítok.
Sziasztok!Közös hokihoz keresek kíváncsi nyitott típusú puncimániás srácot urat,aki valóban szeret hokizni,szereti a jó szexfilmeket.Nem baj ha kezdő vagy-e téren.Igényes ápolt fiatal diszkrét Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Írj ha komolyan érdekel és el is tudsz jönni!Köszönöm!
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Pároknak szopok,nyalok. Ápolt,diszkrét pasi.
Hőlgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényesztetést!!!