Sziasztok aktív férfit , kamionost keresek vasárnapra de máskor is jó
Budapesten keresnék egy idősebb, házas nőt, akit izgat az extrém korkülönbség. Én 23 éves vagyok, sportos. Kép a profilomon.
Elhanyagolt férj elhanyagolt anyukát magányos hölgyet keres alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít.
Kaposváriak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 18:06
Törölt felhasználó (4716513)

Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex!
Házas nőket kényeztetnék Budapesten. 23 éves, sportos srác vagyok.
Sziasztok. Borsodban lányokkal, idősebb hölgyekkel ismerkednék, közös örömszerzés céljából, teljes diszkréció elvárt és adott.
nőt vagy párt keresek, a távolság nekem nem probléma (rendszeresen tudok utazni) részletek privátban
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok
Bp-i pár ,hölgyet keresek (12,16) Szombat estére .
Hosszabb távú szeretői kapcsolat is érdekel olyan hölggyel, lánnyal aki elhanyagolt és minden jóbba benne lenne.
gondolod, gondoljátok privátba megbeszéljük : Laca
Bp-i pár ,hölgyet keresek (12,16) Szombat estére .
Hosszabb távú szeretői kapcsolat is érdekel olyan hölggyel, lánnyal aki elhanyagolt és minden jóbba benne lenne.
gondolod, gondoljátok privátba megbeszéljük : Laca
23 éves, sportos, izmos srácként kényeztetnék idősebb hölgyeket.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék!
Lennék szerető !

Zalaegerszegen ma kora este pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem lesz.
Sziasztok! Holnap napközbeni szabadidőm kellemes eltöltésére keresek hölgyet vagy párt. Ápolt, igényes, helyesnek tartott, nem független pasi vagyok. Érd, Bp és ezek környéke játszik, hely kell, de autó van, mobilis vagyok.
23 éves, sportos, izmos srácként kényeztetnék idősebb hölgyeket.
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebb aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Vagy nagyon férfias 35+-os.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Eger, Heves megye és környéke
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebb aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Vagy nagyon férfias 35+-os.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Eger, Heves megye és környéke
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék.
Győrben keresek ötvenes -hatvanas hölgyet diszkrét kapcsolatra!